'Mijn 5000 vrienden' wint TV Lab Award

17 augustus 2013 om 00:00 door © 2013 ANP
'Mijn 5000 vrienden' wint TV Lab Award

AMSTERDAM (ANP) - Het experimentele tv-programma Mijn 5000 vrienden heeft vrijdagavond de TV Lab Award gewonnen. De televisieprijs werd toegekend door de kijkers van Nederland 3. Zij oordeelden dat het BNN-programma het beste en meest vernieuwende tv-programma is uit de vijfde editie van TV Lab.

Het programma waarin presentator Tim Hofman zijn Facebookvrienden bezoekt, kreeg van de kijkers een score van 9,2. Het programma Ali B en de 40 wensen werd nipt tweede. De kijkers gunden het TROS-programma een 9,1. Het was de eerste keer in de 5-jarige geschiedenis van TV Lab dat de prijs werd uitgereikt.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d