Goede start voor nieuwe talkshow RTL

27 augustus 2013 om 09:15 door © 2013 ANP
Goede start voor nieuwe talkshow RTL

HILVERSUM (ANP) - Naar de eerste uitzending van het nieuwe dagelijkse programma RTL Late Night hebben maandagavond 734.000 mensen gekeken. Dat blijkt uit cijfers die Stichting KijkOnderzoek (SKO) dinsdag bekendmaakte. Met het programma, gepresenteerd door Humberto Tan, gaat RTL de concurrentie aan met Nieuwsuur, Pauw & Witteman en Knevel en Van den Brink van de publieke omroep.

RTL Late Night trok op de eerste avond zelfs iets meer kijkers dan Knevel en Van den Brink (718.000). Nieuwsuur had met 764.000 juist net iets meer kijkers.

De nieuwe talkshow moet de 'opvolger' worden van het populaire Barend en Van Dorp dat tot 2005 op ongeveer dezelfde tijd werd uitgezonden door RTL4. RTL Late Night staat op de 15e plek in de Dag top 25 van SKO. Een zomerspecial van Memories (KRO) trok bijna 1,6 miljoen kijkers. De daglijst van maandag wordt aangevoerd door het Achtuurjournaal (1.843.000).

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d