Dance Valley verder op nieuwe koers

3 augustus 2013 om 08:15 door © 2013 ANP
Dance Valley verder op nieuwe koers

SPAARNWOUDE (ANP) - De 19e editie van het populaire dancefestival Dance Valley zaterdag in recreatiegebied Spaarnwoude gaat door op de vorig jaar nieuw ingeslagen weg. Met minder podia, een rauwere uitstraling en dit jaar een extra vallei voor liefhebbers van de wat hardere muziekstijlen.

Op het programma staan zo'n 90 acts, onder wie Sunnery James & Ryan Marciano, Paul van Dyk, Chris Liebing, Far East Movement, The Flexican ft. MC Sef en Yellow Claw. Nieuw dit jaar is ook het Raw Hardstyle-podium, waar nieuw talent van zich kan laten horen.

Dance Valley kampte 2 jaar geleden met tegenvallende bezoekersaantallen en gooide het daardoor vorig jaar over een andere boeg, met een breder muziekaanbod. Dat werkte want de 40.000 kaarten voor het evenement raakten vrijwel uitverkocht. ,,Vorig jaar hebben wij op hoofdlijnen een nieuwe koers ingezet en dit jaar vullen wij de details in'', zegt festivaldirecteur Brian Bout.

De organisatie is voorbereid op goed en slecht weer. Bij regen krijgen de bezoekers poncho's en op het terrein staan veel waterpunten, waar de festivalgangers de dorst kunnen lessen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d