Ruim 60 auteurs bij opening boekenseizoen

18 juli 2013 om 11:25 door © 2013 ANP
Ruim 60 auteurs bij opening boekenseizoen

AMSTERDAM (ANP) - Ruim 60 auteurs zijn dit jaar aanwezig op Manuscripta, de jaarlijkse opening van het boekenseizoen. Onder anderen Herman Brusselmans, Joost Zwagerman, Arthur Japin en Nico Dijkshoorn zijn op 31 augustus en 1 september aanwezig op het Museumplein in Amsterdam om hun nieuwste boeken te presenteren, signeersessies te geven en mee te doen aan debatten en interviews, liet de CPNB donderdag weten.

Manuscripta vindt dit jaar plaats tijdens de Uitmarkt in Amsterdam. Het literaire festival is een samenwerking aangegaan met het grootste culturele evenement van Nederland om meer bezoekers te trekken.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d