Parkeerplaatsen verkocht voor 560.000 dollar

14 juni 2013 om 20:55 door © 2013 ANP
Parkeerplaatsen verkocht voor 560.000 dollar

BOSTON (ANP) - Een vrouw in de Amerikaanse stad Boston heeft op een veiling via internet twee parkeerplaatsen gekocht voor een bedrag van 560.000 dollar. Dit is bijna twee keer zoveel als de gemiddelde prijs van een huis in de regio, aldus de BBC vrijdag.

Het bieden op het stukje asfalt in een straat in de rijke wijk Back Bay begon bij 42.000 dollar. De Amerikaanse belastingdienst had de aan elkaar grenzende parkeerplaatsen aangeboden. De dienst had beslag gelegd op de parkeerplekken, omdat de vorige eigenaar zijn belastingen niet meer kon betalen.

De koper had al 3 parkeerplaatsen bij haar peperdure woning en wil de nieuwe aanwinsten gebruiken voor haar gasten. Het recordbedrag dat in Boston was neergeteld voor een enkele parkeerplek bedroeg 300.000 dollar, ook in de wijk Back Bay.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d