Volleybalster Ingrid Visser en partner nog steeds vermist

20 mei 2013 om 14:17 door Romanca van Vuure/ANP
Volleybalster Ingrid Visser en partner nog steeds vermist

Nog steeds geen teken van leven van de in Spanje vermiste volleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein. De 35-jarige recordinternational en de 57-jarige Severein, oud- manager van het Nederlandse vrouwenteam, zijn al een week vermist. 

"Het is onrustbarend stil", zei Wiebe Visser maandag. Hij is de oom van Ingrid. Volgens hem doet de politie nog steeds onderzoek naar de twee Nederlanders. Een zoektocht zoals naar de twee broertjes Ruben en Julian de afgelopen twee weken in Nederland, is in Spanje niet aan de orde. 

Visser en Severein waren in een huurauto onderweg naar de Spaanse stad Murcia voor een afspraak in het ziekenhuis. Visser zou mogelijk een wens hebben om zwanger te worden. Sinds vorige week maandag hebben de twee hun bankpassen niet meer gebruikt. 

Via Facebook en andere social media is een grote zoekactie op touw gezet. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d