Vakjury Eurovisiesongfestival bekend

19 mei 2013 om 07:30 door © 2013 ANP
Vakjury Eurovisiesongfestival bekend

AMSTERDAM (ANP) - André de Raaff en Jeroen Nieuwenhuize waren de vervangers van Cornald Maas en Eric van Tijn in de Nederlandse vakjury van het Eurovisiesongfestival. Dat vertelde Cornald Maas zaterdag in het DeLaMar Theater in Amsterdam na afloop van het liedjesfestijn.

De andere drie leden van de 5-koppige vakjury waren Carlo Boszhard, Nance Coolen en Kim Lian van der Meij.

De TROS moest op het laatste moment op zoek naar twee nieuwe leden voor de vakjury, nadat presentator Daniël Dekker deze week in zijn radioprogramma had verklapt dat Cornald Maas en Eric van Tijn hiervan deel uitmaakten. Dat moest echter geheim blijven tot na afloop van de finale om eventuele omkoping te voorkomen

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d