TMG profiteert van kostenbesparingen

10 mei 2013 om 08:05 door © 2013 ANP
TMG profiteert van kostenbesparingen

AMSTERDAM (ANP) - Telegraaf Media Groep (TMG) heeft de winst in het eerste kwartaal zien stijgen ten opzichte van een jaar eerder. Dat kwam vooral door lagere bedrijfslasten, zo maakte het mediaconcern, uitgever van onder meer de dagbladen De Telegraaf, Sp!ts en Metro, vrijdag bekend.

TMG realiseerde een nettoresultaat van 2,8 miljoen euro, tegen 1,5 miljoen euro een jaar geleden. De opbrengsten namen met 2,5 procent af ten opzichte van een jaar geleden en kwamen uit op 134,2 miljoen euro. De bedrijfslasten namen met bijna 5 miljoen euro af. TMG constateert hierbij dat het kostenbesparingsprogramma voor op schema ligt.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d