Rapper Ja Rule vrijgelaten

8 mei 2013 om 14:50 door © 2013 ANP
Rapper Ja Rule vrijgelaten

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse rapper Ja Rule is dinsdag vrijgelaten uit de gevangenis. Dat liet een woordvoerder van het Amerikaanse gevangenissysteem weten. Ja Rule, echte naam Jeffrey Atkins, zat vast voor verboden wapenbezit en belastingontduiking.

In 2011 bekende Ja Rule beide aanklachten. Hij ontdook de belasting tussen 2004 en 2008 voor 1,1 miljoen dollar, bijna 840.000 euro. Het wapen werd in 2007 in zijn auto gevonden nadat hij een concert in New York had gegeven.

De rapper mag zijn huis voorlopig nog niet verlaten. Hij is onder huisarrest geplaatst tot 28 juli.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d