Nick & Simon willen single uitbrengen in Zuid-Afrika

2 mei 2013 om 18:02 door Mario Wisse
Nick & Simon willen single uitbrengen in Zuid-Afrika

Nick & Simon zijn van plan om een single uit te brengen in Zuid-Afrika. “Er is interesse en we zijn ermee bezig. Maar het is nog niet definitief”, aldus Nick Schilder, de helft van het Volendamse zangduo. “Maar er is potentie en er is een platenmaatschappij die wel iets zou willen.”

De twee waren onlangs samen met samen met gelegenheidsmanager Kees Tol in het land om Nick & Simon, die Suid-Afrikaanse Droom op te nemen. Het programma, vanaf woensdag zes weken lang te zien bij de TROS, is een muzikale ontdekkingsreis en de opvolger van het goed bekeken The American Dream. "Het was een vruchtbaar bezoek. We zijn ook op de radio geweest, op één van de grootste zenders van het land", aldus Nick.

Het nummer dat Nick & Simon in Zuid-Afrika op single gaan uitbrengen wordt waarschijnlijk ‘Wat een nacht’, een al bestaand Nick & Simon-liedje. “Dat hebben we laten vertalen in het Zuid-Afrikaans. Het is ook de ‘leader’ van het programma.”

Nick & Simon zijn ook voorzichtig bezig een Duitstalige carrière voor te bereiden. “We zitten op Duitse les”, aldus Nick.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d