Boze buurman crost met bulldozer door straat

11 mei 2013 om 23:15 door © 2013 ANP
Boze buurman crost met bulldozer door straat

PORT ANGELES (ANP) - Een Amerikaan heeft vrijdag een bulldozer gebruikt om zijn woede over zijn buurman de vrije loop te laten. De 51-jarige Barry Alan Swegle reed wild door de straat waaraan hij woonde.

Vier huizen raakten beschadigd, waarvan één woning compleet loskwam van de fundering en bij de buren belandde. De man reed ook een elektriciteitspaal omver, waardoor duizenden mensen zonder stroom kwamen te zitten.

Dat meldt de lokale krant Peninsula Daily News uit Port Angeles in de staat Washington zaterdag. Swegle is opgepakt. Niemand raakte gewond.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d