Baas Virgin serveert in stewardessenpak

11 mei 2013 om 15:55 door © 2013 ANP
Baas Virgin serveert in stewardessenpak

SYDNEY (ANP) - De oprichter van de luchtvaartmaatschappij Virgin, Richard Branson, zal zondag tijdens een vlucht van AirAsia zelf drankjes serveren. Dat doet hij in een stewardess-uniform, inclusief naaldhakken, en met geschoren benen. Branson heeft twee jaar geleden een weddenschap verloren van Tony Fernandes, de baas van AirAsia.

Beide luchtvaartmaatschappijen sponsoren een Formule 1-team. Brandon en Fernandes hadden met elkaar gewed dat hun team in seizoen 2010 de beste prestatie zou leveren. Team Lotus eindigde hoger dan Marussia Virgin. Fernandes twitterde zaterdag verheugd: ,,Ik ben op weg naar Perth, om de benen van Richard Branson te scheren. Ik kan niet wachten.''

Branson vliegt van Perth in Australië naar Kuala Lumpur in Maleisië. Een deel van de opbrengsten van de actie zullen aan het goede doel worden geschonken. ,,Ik heb veel rare dingen in mijn leven gedaan, maar dit staat hoog op de lijst'', aldus Brandon.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d