Armando schenkt schilderij aan Cobra Museum

7 mei 2013 om 12:40 door © 2013 ANP
Armando schenkt schilderij aan Cobra Museum

AMSTELVEEN (ANP) - Armando heeft een schilderij geschonken aan het Cobra Museum voor moderne kunst in Amstelveen. Het betreft het werk Gestrüpp 3-3-2012, een schilderij van een struikgewas dat momenteel te zien is in de tentoonstelling Armando vs Armando.

Met de schenking wil de 83-jarige kunstenaar het museum bedanken voor het organiseren van de expositie die in 2 maanden meer dan 10.000 bezoekers trok. Het museum verlengt de tentoonstelling met een week tot en met 9 juni. Er zijn 35 recente werken van de in Duitsland werkende kunstenaar te zien.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d