Anouk geblesseerd, optreden niet in gevaar

12 mei 2013 om 18:30 door © 2013 ANP
Anouk geblesseerd, optreden niet in gevaar

MALMÖ (ANP) - Anouk heeft zich geblesseerd tijdens een potje bowlen in Malmö waar ze is vanwege haar deelname aan het Eurovisiesongfestival. Ze heeft een spier in haar bovenbeen verrekt. Ze zal dinsdag 'gewoon’ optreden. Dat meldde een woordvoerster van de TROS zondag.

Op een foto, die haar manager Kees de Koning op internet heeft geplaatst, is een gevloerde Anouk te zien. Erbij staat: Even Apeldoorn bellen. Anouk heeft bowling blessure. #nojoke. De artieste maakte onlangs reclame voor Centraal Beheer Achmea, bekend van de slogan Even Apeldoorn bellen.

Anouk staat dinsdag in de halve finale van het festival met het liedje Birds. Zaterdag is de finale.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d