Tv-actie Syrië trekt 350.000 kijkers

2 april 2013 om 08:40 door © 2013 ANP
Tv-actie Syrië trekt 350.000 kijkers

RIJSWIJK (ANP) - Bijna 350.000 Nederlanders keken maandagavond naar de speciale televisieactie voor Syrië. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Daarmee valt de uitzending buiten de top 25 van de dag als het gaat om de kijkcijfers.

Tijdens de uitzending S.O.S. Syrië! werden kijkers opgeroepen geld te storten op giro 555. Ook werd aandacht gevraagd voor de hulpverlening aan miljoenen mensen die op de vlucht zijn voor de burgeroorlog in het land.

Later dinsdag maken de Samenwerkende Hulporganisaties bekend hoeveel geld er is opgehaald dankzij de tv-actie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d