Oranjeprogramma Ahoy rond

26 april 2013 om 13:30 door © 2013 ANP
Oranjeprogramma Ahoy rond

AMSTERDAM (ANP) - Het programma voor het grote meezingconcert in Ahoy op 30 april is rond. In totaal zingen 33 artiesten samen met het publiek in de concertzaal in Rotterdam het koningslied voor de kersverse koning en koningin.

Onder de artiesten die Willem-Alexander en Máxima toezingen, zijn Alain Clark, Anita Meijer, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Jim Bakkum, Lee Towers, Nielson, Paul de Leeuw, Rowwen Hèze, Ruth Jacott, Syb van der Ploeg, Trijntje Oosterhuis, Ben Cramer, Do, Esmée Denters, Fouradi, Frans Duijts, Frederique Spigt, Henk Poort, Iris Kroes, Jaap Reesema, Jamai, Lisa Lois, Marco Borsato, Pearl Jozefzoon en Ruben Hein.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d