Carré draagt jubileum op aan Jeroen Willems

3 april 2013 om 22:03 door © 2013 ANP
Carré draagt jubileum op aan Jeroen Willems

AMSTERDAM (ANP) - Koninklijk Theater Carré in Amsterdam heeft zijn jubileumvoorstelling woensdagavond opgedragen aan Jeroen Willems. De acteur zou op 3 december optreden in Carré ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum, maar overleed tijdens de repetities aan een hartstilstand.

De voorstelling werd toen afgelast. ,,Het voelde onmogelijk en ongepast om het toen door te laten gaan'', zei theaterdirecteur Madeleine van der Zwaan op het podium. Door de voorstelling een paar maanden te verplaatsen ,,zou het verdriet van 3 december wellicht wat minder heftig zijn''.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d