Man krijgt op verzoek penis tussen stijltang

4 mei 2012 om 13:27 door Joost Tadema
Man krijgt op verzoek penis tussen stijltang

De 31-jarige Zweed kwam op een wild feestje op een bizar idee, hij vroeg zijn vriendin om zijn penis tussen haar stijltang te klemmen. Volgens de lokale krant Hallandsposten vond de vriendin het eerst een slecht idee maar na flink wat aandringen ging ze overstag. Toen ze eenmaal de penis vast had geklemd, liep hij lachend naar de keuken om wat ijs te pakken, maar volgens het rechtbankverslag hield hij nog 3 weken lang last van zijn geslachtsorgaan. Hij besloot zijn vriendin aan te klagen maar vangt bot bij de rechtbank. Zijn vriendin is vrijgesproken van mishandeling omdat de rechter van mening is dat hij zelf aandrong tot de pijnlijke actie. De man is echter wel veroordeeld, voor een kopstoot met zijn vriendin bij een ruzie later die avond.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d