Verwarde Fries gooit zestig fietsen in de gracht

23 april 2012 om 10:37 door Novum
Verwarde Fries gooit zestig fietsen in de gracht

Een 41-jarige man uit Leeuwarden heeft zondagavond in zijn woonplaats zestig 'gestolen' fietsen in de gracht aan de Nieuwestad gegooid. Toen de verwarde Fries al enkele tientallen fietsen in het water had gesmeten, grepen omstanders in en hielden hem aan. Hij werd even later overgedragen aan enkele toegesnelde agenten. Op het bureau zei hij dat hij alleen gestolen fietsen had gedumpt. De omstanders hadden intussen al vijftien fietsen uit het water gevist. De agenten hielpen later een handje mee en doken nog eens 35 andere tweewielers op. De man wordt onderzocht door een arts van de GGZ.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d