Modeduo Spijkers en Spijkers ontwerpt Bavaria EK-jurkje

19 april 2012 om 08:36 door Floor. Gijsbertse
Modeduo Spijkers en Spijkers ontwerpt Bavaria EK-jurkje

Bavaria heeft gisteren het nieuwe jurkje onthuld waarin vrouwelijk Nederland Oranje naar de titel moet schreeuwen tijdens het EK voetbal deze zomer. Het jurkje, dat de naam V-dress draagt, is ontworpen door het duo Spijkers en Spijkers.

Tijdens het WK in Zuid-Afrika in 2010 zorgden de jurkjes van Bavaria voor een rel die de aandacht trok van de wereldpers. Zo’n 35 vrouwen gehuld in de Bavaria Dutch Dress werden tijdens de wedstrijd Nederland-Denemarken het stadion uitgebonjourd door FIFA. Twee Nederlandse vrouwen werden zelfs van hun bed gelicht en aangehouden. De twee kwamen vrij nadat Bavaria een borgsom van 10.000 rand (1000 euro) per persoon had betaald.

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, is trots op het nieuwe kledingstuk: “Met het geraffineerde ontwerp van het ontwerpersduo Spijkers en Spijkers is de V-Dress de ideale opvolger en must have voor dit EK. Met deze jurk maakt vrouwelijk Nederland zich op om het EK in stijl tot een succes te maken en de overwinning te behalen.”

Het ‘overwinningsjurkje’ draagt een strakke band rond de derrière, een V-hals met onze nationale vlagkleuren en een oranje met blauw vlak. Het jurkje is daarmee een typische Spijkers en Spijkers-creatie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d