Vermiste meisjes terecht

20 februari 2012 om 07:41 door Novum
Vermiste meisjes terecht

De twee meisjes uit De Meern en Vleuten die sinds dinsdag vermist waren, zijn terecht. Ze zijn zondagavond gevonden in een woning in Rotterdam. Dat meldt de politie maandagochtend.

De meisjes van 14 en 15 waren dinsdagavond voor het laatst gezien in een bus in Utrecht. Zondag werd een opsporingsbericht verspreid. Naar aanleiding daarvan kwamen 55 tips bij de politie binnen. Daar zaten volgens een politiewoordvoerder enkele zeer bruikbare tussen.

De politie wil niet zeggen of de meisjes vrijwillig of onvrijwillig in de woning verbleven en ook niet of er aanhoudingen zijn verricht. Wel waren de twee volgens de zegsvrouw blij dat ze waren gevonden. De meisjes verkeren in redelijke gezondheid.

De politie doet onderzoek naar wat er is gebeurd.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d