Tandarts werft klanten via aanbiedingswebsite

15 februari 2012 om 08:48 door Marlies Dinjens
Tandarts werft klanten via aanbiedingswebsite

Een periodieke tandartscontrole en het verwijderen van tandsteen voor 19 euro. Deze deal bood Dental Care Rotterdam gisteren aan bij aanbiedingssite Groupon. “Met deze actie willen we vooral nieuwe patiënten aantrekken. Ze krijgen in eerste instantie een flinke korting.”

Vanaf 1 januari 2012 gelden in de mondzorg vrije tarieven. Minister Schippers van Volksgezondheid heeft beslist dat de tandartsen gedurende een proef van drie jaar zelf mogen bepalen welke vergoeding ze vragen voor hun behandelingen.

De Associatie Nederlandse Tandartsen ziet de actie van de Rotterdamse tandarts als “een van de uitingsvormingen van praktijken om patiënten te werven en aan zich te binden.” “Dat valt of staat natuurlijk bij de uitvoering van de controle en hoe het daarop volgende behandelplan er uitziet”, stelt een woordvoerder.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d