Word jij de nieuwe Metro-columnist?

23 december 2011 om 09:25 door Metro
Word jij de nieuwe Metro-columnist?

Altijd al gedroomd om een column te schrijven in een grote landelijke krant? Metro geeft je in 2012 die kans en betaalt je er ook nog voor! Elke maandag publiceren wij de in onze ogen beste column van een lezer op de meningenpagna van de krant. Metro betaalt je er 100 euro voor.

De columnist die in een maand de meeste bezoekers op internet naar zijn column weet te trekken, mag een maand later opnieuw meedoen. De populairste lezerscolumn over 2012 wordt onderscheiden met een extra prijs.


Wat moet je doen?

Stuur een scherpe, geestige, spitsvondige, gedurfde en goed geschreven column van maximaal vierhonderd woorden naar: lezerscolumn@metronieuws.nl. Vermeld je naam, adres, woonplaats en bankrekeningnummer in de mail. Voeg ook een duidelijke foto van jezelf bij.

Elke week selecteert Metro de beste column voor plaatsing in de maandagkrant. Daarna is het jouw taak om via social media zo veel mogelijk bezoekers naar jouw column op www.metronieuws.nl te krijgen. Ben jij de populairste gastschrijver, dan sta je een maand later met een nieuwe column op onze lezerspagina!

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d