Zoektocht naar Farida gaat door

11 november 2011 om 08:33 door ANP
Zoektocht naar Farida gaat door

De politie is vrijdagochtend rond acht uur opnieuw begonnen met de zoektocht naar het lichaam van Farida Zargar in het Mallebos bij Spijkenisse. Dat liet een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) weten. De sinds augustus 2010 vermiste vrouw ligt daar mogelijk begraven. De 34-jarige verdachte in de zaak wees donderdag de plek aan waar nu wordt gezocht.

Volgens het OM lijkt op die plek iets te zijn begraven. Wat dat is, is nog niet duidelijk. De politie staakte de zoektocht donderdag toen het donker werd.

In het Mallebos werd in de afgelopen jaren meerdere keren gezocht naar de 22-jarige Farida. Toen werd een aantal eigendommen van haar gevonden, waaronder haar fiets en een sleutelbos. Op basis van specifieke informatie over de zaak werd donderdag besloten opnieuw in het bos te zoeken.

Het onderzoek naar de verdwijning van de vrouw werd nieuw leven ingeblazen na de arrestatie vorige maand van de 34-jarige man uit Spijkenisse. Dat gebeurde nadat de politie de tas van Farida had gevonden in een woning in Spijkenisse waar de man verbleef.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d