'Cohen moet meer polariserende stijl innemen'

8 oktober 2011 om 08:35 door © 2011 ANP
'Cohen moet meer polariserende stijl innemen'

DEN HAAG (ANP) - PvdA-leider Job Cohen zal een meer polariserende stijl moeten hanteren, omdat de Nederlandse politiek is veranderd. Dat stelt Jouke de Vries, lid van het bestuur ofwel het curatorium van de Wiardi Beckman Stichting, het wetenschappelijk bureau van de PvdA, zaterdag in een ingezonden stuk in de Volkskrant.

In de tweede plaats stelt De Vries dat de PvdA-leider de rekrutering van medewerkers moet evalueren. ,,Als Cohen zelf niet de weg van de polarisatie wil opgaan, zal iemand anders in de PvdA dat moeten doen. Als je een hond hebt, hoef je niet zelf te blaffen!.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d