Van der Vaart loodst Spurs voorbij Arsenal

20 november 2010 om 16:04 door © 2010 ANP
Van der Vaart loodst Spurs voorbij Arsenal

LONDEN (ANP) - Tottenham Hotspur heeft zaterdag de Londense voetbalderby bij Arsenal met 3-2 gewonnen. Rafael van der Vaart was de grote man bij de bezoekers. De middenvelder was bij alle doelpunten van de Spurs betrokken.

Arsenal stond al binnen een half uur met 2-0 voor na doelpunten van Samir Nasri en Marouane Chamakh. In de tweede helft kwamen de Spurs echter op stoom aan de hand van Van der Vaart. De international van Oranje gaf de assist bij de 2-1 van Gareth Bale. Hij benutte vervolgens een zelf afgedwongen strafschop en was bij het winnende doelpunt van Younes Kaboul opnieuw de aangever.

Van der Vaart kreeg in de slotfase dan ook een publiekswissel van trainer Harry Redknapp. Bij Arsenal viel Robin van Persie ruim twintig minuten voor tijd in.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d