Vrouw moordenaar Rabin baart jongen

28 oktober 2007 om 18:07 door Metro redactie
Vrouw moordenaar Rabin baart jongen

JERUZALEM (ANP) - De vrouw van Yigal Amir, de moordenaar van de Israëlische premier Yitzak Rabin, is zondag bevallen van een jongen. Media in Israël meldden dat de baby volgende week zondag, op de twaalfde sterfdag van de Nobelprijswinnaar, volgens joodse tradities ritueel wordt besneden.

Het deel van het ziekenhuis in Jeruzalem waar Larisa Trimbobler ligt wordt zwaar bewaakt, uit vrees dat het ,,duivelskind'' iets worden aangedaan. Amir zelf was niet bij de bevalling. De autoriteiten hadden hem verboden tijdelijk de gevangenis te verlaten.

De nu 37-jarige Amir kreeg vorig jaar toestemming om een kind te verwekken bij de vijf jaar oudere Trimbobler, met wie hij drie jaar geleden trouwde.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d