Prins viert alsnog 40ste verjaardag

1 september 2007 om 07:22 door Metro redactie
Prins viert alsnog 40ste verjaardag

APELDOORN (ANP) - Prins Willem-Alexander viert zaterdagavond alsnog zijn veertigste verjaardag, die al op 27 april plaatshad. Toen kwam het er, zo kort na de geboorte van zijn jongste dochtertje Ariane, niet van een flinke partij te organiseren.

De Prins van Oranje houdt zaterdagavond een feestelijke ontvangst op Paleis Het Loo te Apeldoorn. Naast zijn familie en vrienden zijn leden van buitenlandse vorstenhuizen aanwezig op deze privé-ontvangst. Wie dat zijn, zal de Rijksvoorlichtingsdienst pas kort voor de aanvang van het feest bekendmaken.

Hoewel het allemaal een privé-aangelegenheid moet blijven, is er dan wel een korte ontmoeting met vooral de fotograferende en filmende media.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d