Halliday terug naar Frankrijk na zege Sarkozy

8 mei 2007 om 16:49 door Metro redactie
Halliday terug naar Frankrijk na zege Sarkozy

PARIJS (ANP) - Zanger Johnny Halliday keert ,,zeker'' naar Frankrijk terug, nu Nicolas Sarkozy de presidentsverkiezingen heeft gewonnen. Dat heeft Laeticia, de echtgenote van de zanger, voor de Franse radio gezegd.

Halliday verhuisde eind vorig jaar naar Zwitserland, omdat hij het ,,spuugzat was wat ze ons aan belasting laten betalen''. Laeticia herinnerde eraan dat Sarkozy het hoogste tarief van de inkomstenbelasting naar 50 procent wil terugbrengen. De zanger zou zondagavond contact met Sarkozy hebben gehad, kort nadat was gebleken dat die de verkiezingen had gewonnen. ,,Wij houden van ons land, wij houden van Frankrijk. Johnny behoort tot Frankrijk'', zei Laeticia.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d