Snelweg Arnhem-Nijmegen in weekeinde dicht

9 februari 2007 om 10:08 door Metro redactie
Snelweg Arnhem-Nijmegen in weekeinde dicht

NIJMEGEN (ANP) - De snelweg A325 tussen Arnhem en Nijmegen is vanaf vrijdagavond acht uur tot maandagochtend zes uur afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de snelwegen A15 (Ressen-Rotterdam), A50 (Apeldoorn-Den Bosch) en A73 (Nijmegen-Venlo).

De afsluiting is nodig voor de aanleg van een zogenoemde ovatonde, een uitgerekt verkeersplein boven de snelweg. De ovatonde zal de nieuwe Nijmeegse stadswijken ten noorden van de Waal met elkaar verbinden. In totaal zullen er drie viaducten over de snelweg worden aangelegd. De komende maanden gaat de A325 nog minstens twee weekeinden dicht, aldus de gemeente Nijmegen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d