Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 31 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Vrouw neemt foto uit vliegtuig, ontdekt daarna iets

Als je een van de gelukkige mensen bent die geen angst kent tijdens het opstijgen en landen wanneer je in een vliegtuig zit, dan kun je uit het raam kijken en genieten van al het moois om je heen. Misschien pak je zelf wel je telefoon erbij om met een handomdraai wat foto’s van het uitzicht te nemen.

Iets gevonden in het landschap

Een passagier die dit ook deed, kreeg het alleen op de lachspieren toen ze merkte wat ze gefotografeerd had. De vrouw publiceerde de foto om Imgur met de tekst: ‘Ik heb iets gevonden terwijl ik over Denver vloog’.

Kun jij het vinden? Het is vrij klein, dus het is aan te raden om de zoom van deze foto te gebruiken. Een persoon die in de opmerkte wat de vrouw onbewust gefotografeerd had, merkte op: ‘Kostte me een goede 10 minuten om het te vinden, ik gaf bijna op, maar ben blij dat ik dat niet gedaan heb’.

Found something while flying over Denver

Als je goed kijkt, heeft iemand een zeer grote penis in het landschap getekend, die de grootte van ongeveer vier huizen bij elkaar heeft. Nog steeds niet gezien? Kijk goed links naast de de straalmotor van het vliegtuig.

Grapjas

Het ziet ernaar uit dat een grapjas de penis in het zand heeft getekend en natuurlijk dondersgoed wist dat er veel vliegtuigen op deze plek voorbij komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.