Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Good vibes 3 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Lief! Baby ziet voor het eerst sneeuw

Het leek allemaal niet goed te eindigen voor het kindje waar Johanna Morton zwanger van was. In de twaalfde week van haar zwangerschap, vertelden doktoren haar dat er iets mis was met het hart van de baby en dat de kans op een miskraam heel groot was.

"December 23rd 2015. I went in for an ultrasound and what we thought was going to be a day filled with happy tears and…

Posted by Love What Matters on Monday, November 21, 2016

Wonder

Zes weken later waren doktoren ervan overtuigd dat de baby dood geboren zou worden. Maar er gebeurde een wonder: vijf maanden geleden beviel Johanna van Clara Ray, de dochter van haar en Craig. En afgelopen week zag de kleine Clara voor het eerst sneeuw. Dat blijkt ze fantastisch te vinden.
Het meisje heeft een enorme glimlach op de foto’s waar ze voor het eerst sneeuw ziet. Dat is fijn om te zien: er is nog steeds wat mis met het hartje van Clara en ze wordt eindeloos naar dokters en ziekenhuizen gesleept. „Ze heeft operaties, we bekijken het per dag hoe het is. Met haar kan alles ineens anders zijn.”

Sneeuw

Gelukkig was er tussendoor nog even tijd om samen met Clara familie te bezoeken in Cornwallville, New York. Tijdens Thanksgiving kregen ze daar sneeuw te zien. En Clara? Die vindt het fantastisch.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.