Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 10 mei 2016
Leestijd: 2 minuten

Moeder deelt foto bijzondere vijfling

De Australische Kim Tucci (26) hield mensen op de hoogte van haar bijzondere zwangerschap van een vijfling. Deze week heeft ze het vijftal, dat in januari werd geboren, op de gevoelige plaat vast laten leggen in een bijzondere fotoshoot.

Natuurlijke zwangerschap

De vrouw uit Perth had maar twee minuten nodig om vier dochters en een zoon op de wereld te zetten. En dat allemaal via een natuurlijke zwangerschap! Een team van vijftig doktoren en zusters hielp mee tijdens de geplande keizersnede. De vijf kinderen, Keith, Ali, Penelope, Tiffany en Beatrix, werden allemaal gezond geboren.

Doordat Tucci het wel en wee van haar zwangerschap deelde via Facebook, genoot de vijfling onder een bepaalde groep al behoorlijk wat bekendheid, nog voor de geboorte.

Erin Elizabeth hielp mevrouw Tucci met het vastleggen van haar zwangerschap en zij was ook degene die de fotoshoot met de vijfling deed: „50 vingers 50 tenen, 6 harten die tegelijk kloppen. Mijn lichaam vocht de zwaarste strijd om vijf baby’s veilig op de wereld te zetten”, schreef Tucci bij de foto’s. „Alles wat ik deed, heb ik voor hen gedaan.”

Some of you may remember my maternity session with this stunning woman earlier this year (otherwise known as the beach…

Posted by Erin Elizabeth Photography on Friday, May 6, 2016

There's always one! ❤️The gorgeous Tucci quintuplets – Tiffany, Keith, Penelope, Allie, and Beatrix.Find out more about this amazing family here – Surprised by Five.

Posted by Erin Elizabeth Photography on Tuesday, May 10, 2016

Wonder

De zwangerschap van Tucci verliep niet helemaal vlekkeloos. Op een bepaald punt boden doktoren aan twee kinderen te redden ten koste van de andere drie, omdat er anders serieuze gezondheidsrisico’s waren voor de kinderen en voor moeder zelf: „Niemand dacht dat ik het kon, maar ik heb het geflikt”, aldus de trotste moeder tegenover het Australische programma 60 Minutes.

Tucci en haar man Vaughn hebben al een zoon (9 jaar) en twee dochters (4 en 2 jaar). Dat brengt het totaal aantal kinderen op acht. De familie probeert nu geld in te zamelen voor een busje dat groot genoeg is om het hele gezin in te kunnen vervoeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.