Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 9 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Lerares geeft leukste huiswerk ooit op

De Engelse lerares Jenny Thom is er eentje waar wij alleen maar van kunnen dromen. Ze gaf haar groep namelijk het allerleukste huiswerk ooit op.

Thom, een lerares van kinderen rond de 10 en 11 jaar oud, geeft les op de Bucklebury Church of England Primary School en weet hoe ze haar kinderen blij moet maken. Omdat de kinderen binnenkort hun SAT’s (soort van citotoets) krijgen, gaf ze hun de allerleukste huiswerkopdracht ooit.

Haribo, lachen en ijs eten

De opdracht bestaat uit een enorme lijst met taken, waarvan de kinderen er zoveel mogelijk moeten volbrengen. Klinkt niet echt als een plezierige taak, totdat je de opdrachten leest. ’Eet Haribo of een ijsje’, ‘Bezoek vrienden’ en ‘Lach totdat je buik pijn doet’ zijn slechts enkele van de opdrachten die Thom heeft opgegeven.

What an awesome teacher

Posted by Eyfs Matters on Saturday, May 7, 2016

Het allerbelangrijkste op de lijst: vooral niet te veel studeren. Om ervoor te zorgen dat de kinderen niet te zenuwachtig zijn staat Thom – die alom geprezen wordt voor haar aanpak van examens – een klein beetje studietijd toe. „Als je het gevoel hebt dat het moet, dan mag je daaraan toegeven, MAAR met een maximum van één uur in totaal”, zegt Thom in de opdracht. ,,Mevrouw Thom is belast met de zorgen, jullie hoeven je geen zorgen te maken.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.