Good vibes

Biggetjes zitten er warmpjes bij in biggenband

Credit: https://www.facebook.com/dewarmebig

Foto van 'D. van Aken'

4 MRT 2015

Studenten van het Helicon MBO in Den Bosch hebben een product gemaakt waar veel varkentjes erg blij mee zullen zijn. De Biggenband houdt pasgeboren biggetjes lekker warm.

Na de geboorte raken biggetjes regelmatig onderkoeld. Het is varkenshouders er alles aan gelegen om de diertjes goed op temperatuur te brengen en te houden.

"We kwamen op het idee toen we een jaar geleden een foto zagen van biggetjes die in een emmer water zaten en omhoog werden gehouden met wasknijpers", vertelt een van de uitvinders tegen Omroep Brabant. "Daar hebben we een alternatief voor bedacht."

De Biggenband is gevuld met warmtepads die de studenten zelf kennen van wintersport. De band past precies tussen de voor- en achterpootjes om het lijfje van een big. In de band past een warmtepad met een vloeistof en een metalen deeltje. De warmtepad warmt op tot 41 graden door er in te knijpen. De band geeft daarna een uur lang een aangename temperatuur af en glijdt vanzelf van de big, als die actief wordt. De Biggenband wordt in drie minuten warm door hem in warm water te stoppen.

De Biggenband is over 2 weken verkrijgbaar. De vorderingen van de studenten en de testboeren zijn te volgen via Facebook: 'De Warme Big'.


Views

59

Vrouw filmt hoe vriend seks heeft met haar hond

Ter illustratie: een Maltezer leeuwtje / Colourbox

Foto van 'Sabine de Lucht'

19 APR 2016

Princess, het hondje van een 43-jarige vrouw, verstopte zich opeens voor haar vriend Jesus Gutierrez. Omdat de bazin van het dier het gedrag niet vertrouwde, zette ze een camera in het appartement. Deze maakte later schokkende beelden.

Seks

Rond 16.00 uur in de middag nam de camera op hoe Gutierrez een half uur lang seks had met het Maltezer leeuwtje. De openbare aanklagers verklaren dat de hond in de video „erg gestrest lijkt”, aldus New York Daily News.


Views

2k+

Deze man weet hoe het is om dood te zijn

Foto van 'Jurgen van der Hoeven'

28 FEB 2015

Het is een vraag die iedereen zichzelf wel eens gesteld heeft, maar waar niemand een antwoord op heeft: Hoe voelt het om dood te zijn. Of toch? Een man uit Zweden beweert dat hij twee keer heeft ervaren hoe het was om dood te zijn. Dinsdag deed hij zijn verhaal op Reddit.

'Twee keer gestorven'

Sasha Eliasson zou tot twee keer toe zo’n twee minuten klinisch dood zijn geweest. De eerste keer dat hij ‘stierf’ was in juni 2014, toen hij betrokken was bij een motorongeluk. De tweede keer dat hij overleed was enkele maanden later, toen hij na een operatie een overdosis aan pijnstillers had ingenomen.


Views

2k+

Likeability of 5

Magische zeevonk: wat is het en waar te zien?

Foto: Wouter Mol @WBMol

Foto van 'Metro'

31 MEI 2017

Een magisch natuurverschijnsel was dit weekend te bewonderen langs de kust. De zee lichtte sprookjesachtig blauw op door zeevonk. Student Wouter Mol was daar getuige van en trok gelijk zijn camera om deze prachtige foto te maken. Maar hoe spot je zelf zeevonk en wat is het eigenlijk?

Het was een surrealistisch tafereel, het zeewater langs de kust bij o.a. Noordwijk, Katwijk en Texel kreeg een blauwe gloed. De prachtige glinsters werden veroorzaakt door zeevonk, een miniscuul organisme dat vooral tijdens zwoele zomeravonden in de zee kan oplichten.


love
user_14c147543309120f7b1d8291c96dbcb8008022e3_avatar

Views

4k+

14-jarig meisje in 22 uur tijd 110 keer verkracht

Foto van 'J. Geerdink'

21 JAN 2016

Een nu 25-jarige Engelse vrouw heeft onthuld dat ze op 14-jarige leeftijd door haar vakantieliefje werd verkocht als seksslaaf. Op zeker moment werd de tiener zelfs in 22 uur tijd door 110 verschillende mannen verkracht. Dat schrijft Megan Stephens - niet haar echte naam - in haar boek Bought & Sold.

Megan was met haar moeder op vakantie in Griekenland toen ze als een blok viel voor de Grieks-Albanese loverboy Jak. Ook haar moeder vond in een bareigenaar een nieuwe liefde, waarop beide dames besloten niet terug naar Engeland te keren.

Begerig


Views

1k+