Good vibes

Kat Zoë verovert Instagram dankzij hartjesvacht

Foto: Instagram @Izzyandthefluff

Foto van 'Metro'

6 JAN 2017

Alle liefhebbers van bijzondere katten opgelet, want grote kans dat ook deze kat je hart gaat veroveren. Zoë de kat is een grote Instagramhit, haar ‘hart’ zit op de juiste plaats en dat zorgt voor heel wat poezelige plaatjes én heel veel volgers. Zoë is niet zomaar een kat, ze heeft een speciaal vachtpatroon en is geboren met een vlek in de vorm van een hart op haar buik.

Joanne Smienk is het trotse baasje van Zoë en Izzy, de zus van Zoë. „In eerste instantie wilde ik maar één kat, zo kwam ik bij Izzy terecht. Maar toen ik Zoë zag, kon ik haar niet achterlaten. Zij en Izzy waren zo close samen.” De speciale vacht van Zoe viel Joanne gelijk op, toch was zij de enige die het speciale hartje opmerkte. Vrienden en familie zagen het waarschijnlijk niet goed, omdat Zoë nog zo klein was.

Joanne Smienk en haar katten

Instagramhit

„Het is niet zo dat ik speciale fotoshoots houd met Izzy en Zoë, ze hebben het meestal niet eens door als ik een foto van ze maak”, zegt Joanne. Meestal wacht Joanne totdat haar viervoetertjes iets schattigs doen en dan maakt ze snel een foto. Inmiddels heeft het account als meer dan 84.000 volgers. Toen ze net begon met Instragram had ze nooit verwacht dat het account @IzzyandtheFluff zoveel volgers zou opleveren. „Ik ben nog steeds elke dag verbaasd, het is niet waarom ik het account ooit begon, maar het is natuurlijk leuk als je foto's gewaardeerd worden.”

Zoe de Cat

Views

100+

Dit is het gevaarlijkste standje voor een man

Foto ter illustratie: Colourbox

Foto van 'Sophie Moerman'

27 FEB 2016

Het mag geen geheim zijn dat de meeste mannen er niet vies zijn dat de vrouw bovenop zit tijdens de seks. Lekker relaxed, goed uitzicht; wat kan er mis gaan? Heel veel, als we de wetenschap moeten geloven.

Een stel wetenschappers in Brazilië heeft onderzoek gedaan naar de ‘gebroken penis’, en vooral wanneer je daar het meeste risico op loopt. Wat blijkt? Bij de welbekende cowgirl heb je de meeste kans dat de jongeheer in rare hoeken wordt gedrukt, waardoor hij (of nouja, het membraan in de penis) kan breken.


Views

700+

Deze man heeft een penis van 4,5 kilo

Deze man heeft een penis van 4,5 kilo

De Duitse Micha Stunz voelt zich een stuk beter met zijn grote fallus.

Foto van 'Metro'

11 MRT 2016

Het geslachtsdeel van Micha Stunz is gigantisch en hij vindt het „fantastisch”. De penis van de 45-jarige Duitser weegt maar liefst 4,5 kilogram, is bijna 23 centimeter lang en zo'n 14 centimeter dik.

Het mannelijk lid van Stunz werd zo groot met behulp van een penisvacuümpomp en siliconen injecties. Inmiddels weegt zijn snikkel ongeveer evenveel als een gemiddelde kat.

Dankzij zijn enorme fallus zegt Stunz zich los te hebben kunnen maken van de gevestigde rollen en ideeën over seks. Toch moet de man uit Berlijn iets creatiever te werk gaan, vertelt hij tegen VICE.


Views

3k+

Likeability of 5

Magische zeevonk: wat is het en waar te zien?

Foto: Wouter Mol @WBMol

Foto van 'Metro'

31 MEI 2017

Een magisch natuurverschijnsel was dit weekend te bewonderen langs de kust. De zee lichtte sprookjesachtig blauw op door zeevonk. Student Wouter Mol was daar getuige van en trok gelijk zijn camera om deze prachtige foto te maken. Maar hoe spot je zelf zeevonk en wat is het eigenlijk?

Het was een surrealistisch tafereel, het zeewater langs de kust bij o.a. Noordwijk, Katwijk en Texel kreeg een blauwe gloed. De prachtige glinsters werden veroorzaakt door zeevonk, een miniscuul organisme dat vooral tijdens zwoele zomeravonden in de zee kan oplichten.


love
user_14c147543309120f7b1d8291c96dbcb8008022e3_avatar

Views

3k+

Met het 'Suikerfeest'  worden er echt niet alleen zoete gerechten gegeten. Foto: ANP

Wanneer en hoe vier je 'Suikerfeest'?

Foto van 'Lisa Vermeij'

25 JUN 2017

Na een maand lang vasten is het voor moslims van zondagavond 25 juni tot woensdag 28 juni tijd voor feest. Het einde van de ramadan wordt feestelijk gevierd met de 'Eid al-Fitr', maar in Nederland wordt deze feestdag altijd 'suikerfeest' genoemd. Hoe wordt Suikerfeest gevierd en waarom heet het Suikerfeest het Suikerfeest?

De ramadan is een van de vijf zuilen in de islam en wordt door de Koran voorgeschreven, tijdens de vastenmaand wordt zelfdiscipline geleerd. Het vasten wordt gezien als zuivering van de ziel en als dank aan Allah voor alles wat hij gegeven heeft. Moslims voelen in de vastentijd verbondenheid met arme en hongerige mensen op andere plekken in de wereld. Van 27 mei tot zondag mochten moslims tussen zonsopkomst en -ondergang 30 dagen niet eten, roken, drinken en vrijen.


Views

7k+