Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 19 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Crowdfunding voor nieuwe stofzuigerkop slaat aan

Zeg eens eerlijk: hoe vaak heb jij al sieraden, schroeven of andere kleine losliggende spullen laten verdwijnen in de stofzuiger? Wij van Metro in ieder geval heel erg vaak en vonden daar zojuist de oplossing voor: de Dusty-Brush.

Op crowdfundingsites vind je de meest gekke uitvindingen, maar deze Dusty-Brush is zo gek nog niet. Het innovatieve opzetstuk voor de stofzuiger staat op Kickstarter en iedereen is daar razend enthousiast.

De Dusty-Brush kun je zoals hierboven gezegd gewoon op je stofzuigerslang klikken of draaien. Daarmee zorg je ervoor dat je alle stof en viezigheden in je huis niet meer opzuigt door een groot gat, maar door allemaal kleine, flexibele ‘rietjes’.

Doordat de ‘rietjes’ zo flexibel en dun zijn, kun je op hele lastige, smalle plekjes komen om te stofzuigen. Het opzetstuk beweegt zich als een soort kwast door kleine vakjes en richeltjes. En wat dacht je van alle haren van je huisdieren? Je kunt je hond of kat ‘aaien’ met dit opzetstuk en de haren worden direct door de hele kleine openingen de stofzuigerzak in gezogen.

Geen verdwijnende sieraden of schroeven meer dus! Wij kunnen niet wachten tot deze handige uitvinding in de winkel ligt en dat zou zomaar eens sneller kunnen zijn dan we denken. Er moest namelijk 5.000 Zwitserse Frank opgehaald worden, maar met nog twaalf dagen op de teller is er al 235.053 Frank opgehaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.