Relatie&Seks

Likeability of5

#21 'Is dit wat ze noemen high on love?'

Elrow was echt het leukste feest waar ik ooit ben geweest: een en al liefde.

Foto van 'Maud'

15 DEC 2017

‘Maud is so(a) stout’, het stond er echt. Op een poster bij de bar. Cadeautje van Cath, de vriendin van Mark. Sindsdien heeft Maud zich niet meer op de vereniging durven te vertonen. Samen met Jessie is ze een weekje naar Barcelona 'gevlucht'. In de Spaanse hoofdstad hebben ze de tijd van hun leven. Ook het contact met Sam verloopt beter, want hij blijft maar appen. Tijdens Elrow (een heel vet feest) ontmoeten ze een groepje Amsterdamse jongens en waar Maud eerst nog nee zei tegen drugs, is ze nu toch wel erg nieuwsgierig naar dat liefdevolle goedje. 

Pas toen de lichten aan gingen en de muziek stopte, had ik door dat het feest was afgelopen. Wat een avond! Het is lang geleden dat ik mij zo goed heb gevoeld. Dit is nou wat ze noemen in extase zijn. Enige nadeel? De tijd is voorbijgevlogen.

Als ik buiten kom, staan Jessie en Dylan al te wachten. Het is inmiddels licht geworden en Barcelona begint langzaam weer te ontwaken. Ik zie Dylan ook ineens in een heel ander 'daglicht'. Hij is een stuk knapper dan ik dacht. Terwijl we buiten staan, pakt hij mijn hand vast en zegt dat ik zo goed kon dansen. Is hij nou met mij aan het flirten of is dit wat ze noemen high on love? Jes komt iets dichterbij staan en voegt eraan toe dat ze mij sinds lange tijd niet zo heeft zien stralen. Ze lijkt het allemaal niet zo erg te vinden en vraagt of ik het echt niet vervelend vind dat Dylan meegaat.

Vervelend? Ha, op dit moment vind ik niets vervelend. Prima als hij blijft slapen. Al ben ik nog niet echt in de mood voor club bed. We zijn eigenlijk nog wel in voor een kleine afterparty, maar alles is al dicht. Ik blijk energie voor tien te hebben. Normaal ben ik rond 07.00 uur echt wel klaar. Het is inmiddels 08.30 uur, maar ik ben allesbehalve moe. We lopen nog wat door de straten van Barcelona en stranden uiteindelijk bij Flax and Kale. Echt honger heb ik niet, maar ik kan wel wat energie gebruiken. Dylan snoept wel vaker van ’gelukspoeder en energiebommetjes’ zoals hij het noemt en trakteert ons op een verse smoothie. Volgens onze nieuwe vriend hebben we wat vitaminen nodig.

Als we eenmaal zitten, voel ik pas hoe moe mijn benen zijn. Jessie en Dylan hebben precies hetzelfde en we besluiten een Uber te bestellen. Juan zou ons binnen drie minuten komen ophalen in een donkerblauwe Toyota. Stipt op tijd staat er een blauwe Toyota om de hoek bij Flax and Kale. En poeh, ik weet niet of het de Spaanse zon, een na-effect van de MDMA is of dat het de looks van de Spaanse Jan zijn, maar ik krijg het ineens heel heet. Juan spreekt vloeiend Engels en studeert politicologie. Hij lijkt zijn lolbroek aan te hebben, want ik ga continu stuk om zijn grapjes.

Jessie is inmiddels al in slaap gevallen als we aankomen bij ons Airbnb. Dylan tilt haar voorzichtig uit de Uber en ik geef hem de sleutel zodat hij vast met haar naar binnen kan gaan.

Ik blijf nog even in de Uber zitten, want er blijkt iets mis te zijn met mijn creditcard, waardoor de betaling niet helemaal lukt. Ik ben toch iets minder scherp dan ik dacht, want ik blijk gewoon telkens de verkeerde code van mijn telefoon te hebben ingevoerd. Het was Juan zijn laatste ritje, hij gaat zo slapen en daarna studeren. Hij vertelt dat zijn oom een heel goed Spaans tapasrestaurant heeft. Mochten we zin hebben in wat Spaanse hapjes, dan zijn we van harte welkom. Hij schrijft zijn nummer op een briefje en zegt erbij dat ik me vooral niet opgelaten moet voelen, maar dat hij mij graag nog een keer terug zou willen zien. Bij het uitstappen geef ik hem een kus op zijn wang. Ik kan wel lachen om deze heerlijk foute versiertruc van Juan.

Als ik voor de deur van onze Airbnb sta, hoor ik luid gesnurk. Dylan en Jessie liggen dus al te pitten. Als ik Jessie was, had ik toch iets anders met Dylan gedaan, maar Jessie kijkt graag de kat uit te boom.

Na drie keer kloppen doet Jessie eindelijk de deur open. Ik poets mijn tanden, trek een shirtje aan en kruip op de bank. Dat ga ik vaker doen, want de bank ligt een stuk beter dan dat bed van houten latjes. Ik veeg de laatste glitters van mijn gezicht en denk nog even terug aan deze fantastische avond. Alles was zo mooi! De muziek was beter dan ooit, iedereen was aardig en ik heb echt goed gedanst. Ik bekijk de foto’s terug op mijn telefoon en tot mijn verbazing zie ik dat ik eerder die nacht een appje heb gehad van Sam. „Maid, ik ven op de borrel. STom. Ik nis je, wanneer kom j terug?” „Ik nis je.” Het staat er echt. Ik ken Sam langer dan vandaag; als hij gedronken heeft is hij niet zo’n ster met typen. Maar ‘Ik nis je’, kan maar één ding betekenen: ik mis je. Ik weet even niet goed wat ik moet antwoorden. Ik leg mijn telefoon weg. Morgen weer een dag. Of nou ja morgen, over een paar uur.

Rond 16.00 uur schrik ik wakker van het geluid van de douche. Jessie is al wakker en Dylan is net weg. Hij had met zijn vrienden nog een tour geboekt voor die middag. Opstaan gaat moeilijk. Het is lange tijd geleden dat ik zo’n spierpijn heb gehad in mijn benen. Ook voelt mijn keel als een schoorsteen. Ik was eigenlijk gestopt met roken, maar gister heb ik toch weer iets te veel sigaretjes gerookt. Volgens Jessie krijg je door de drugs meer zin in een sigaret en die spierpijn komt ook een beetje door het gelukspoeder van gisteravond.

We nemen een Uber richting het strand. Ook al is het begin december, in Barcelona kun je gewoon nog met een leren jasje op het terras zitten. Jes en ik bespreken de avond en we komen tot de conclusie dat we alleen maar hoogtepunten hebben beleefd. De zon gaat onder en we beginnen het koud te krijgen, maar net op dat moment krijgt Jessie een appje van Dylan, of we zin hebben om met zijn vrienden wat te gaan eten.

Als we aankomen bij Cerveceria Catalana, het restaurant van de oom van Juan, zitten Dylan en zijn vier vrienden al aan tafel. De vrienden van Dylan zijn van die typisch Amsterdamse gasten. Ze praten graag over zichzelf, maar verder zijn ze wel echt supergrappig! Dylan is trouwens een schatje en ik denk dat Jessie hem wel ziet zitten. Hij is heel geïnteresseerd en wil veel weten over ons leven in Leiden. Op de een of andere manier vertrouw ik hem wel en ik vertel hem over het voorval met Fredje, Mark en Cath en ik leg uit dat de hele vereniging weet dat ik een soa heb gehad.

Jessie en ik hebben het er eerder nog niet over gehad. Ik kapte het onderwerp steeds af, want in Barcelona wilde ik vooral plezier hebben. Maar mijn beste vriendin stelt graag vragen en als ze vraagt of ik nog wel bij de vereniging wil blijven, schrik ik van mijn eigen antwoord. „Nee, ik ga weg natuurlijk!”

Het floepte eruit. Erg lang heb ik niet om uitleg te geven, want de deur van het restaurant zwaait open en Juan komt binnenlopen: Hola, guapa’s! Como esta?”

VOLGENDE AFLEVERING > > >

Staat volgende week vrijdag om 15.00 uur voor je klaar.

< < < VORIGE AFLEVERING

Die kun je hier teruglezen: #20 MDMA neem je niet voor culinair genot

WIE IS MAUD?

„Hoi, ik ben Maud (19). Waar de een postzegels of Efteling-laven verzamelt, spaar ik spannende ervaringen en houd in mijn dagboek - of beter: nachtboek - mijn laatste avonturen én veroveringen bij. Elke week geeft Metro een kijkje in mijn turbulente (studenten)leven.”


lol
user_bc9a9659c9637a1b7ea30c263e662deb7feeb312_avatar

Hartjeseilanden, treintinderen, speeddaten in bad

Valentijn! Treintinderen, speeddaten in bad

Hartjeseiland Galesnjak Island (Kroatië). / Colourbox

Foto van 'Erik Jonk'

14 FEB 2019

Mocht de Metroredactie een week hebben liggen te slapen, dan hebben onze mailboxen ons wel gewezen op Valentijnsdag. Elk persbericht leek wel over de bijzondere dag voor geliefden te gaan. Een greep uit het aanbod dat Metro toegezonden kreeg.

Love train


#81 'Ik ben je slaafje niet!'

Zo'n kaart lag er dus bovenop een grote witte box... Wat zal dat zijn?! / Pexels

Foto van 'Maud'

11 FEB 2019

Sinds de relatie van Rochella is verbroken slaapt ze bij Maud. Levi is langsgeweest bij Rochella en heeft haar achtergelaten met een bloedlip en wat blauwe plekken. Rochella is compleet overstuur en Maud is razend. Als ze er op aandringt om aangifte te doen, blijkt Rochella de nodige geheimen te moeten opbiechten. Niet alleen Levi heeft dingen gestolen ook Rochella heeft de nodige spullen gestolen van verschillende mensen. En als klap op de vuurpijl blijkt ze ook nog zwanger te zijn van Levi. Ze is acht weken zwanger en wil het kindje absoluut niet weg laten halen.

Rochella is zwanger van Levi. Ik kan het zelf nog maar nauwelijks bevatten, maar Rochella lijkt het voor nu al aardig een plekje te hebben gegeven. Het klinkt misschien gek, maar ik vind het nog moeilijk om blij voor haar te zijn. Rochella zit op een roze wolk, maar ik zie vooral donkere wolken voorbij komen. Waar gaat ze straks wonen? Waar gaat ze alles van betalen? Hoe gaat ze het doen met haar studie?

Rochella woont nog steeds bij mij en ik moet zeggen dat het mij een beetje begint op te breken. Mijn kamer van 9 vierkante meter is gewoon veel te klein voor twee personen. Rochella is ook al een week niet naar college gegaan omdat ze nog steeds last heeft van zwellingen in haar gezicht en ze bang is om Levi tegen te komen. Ze mag mijn aantekeningen gebruiken, dus opzicht mist ze niet zoveel. Het begint mij alleen tegen te staan dat Rochella denkt dat ze in een hotel woont. Als ik uit mijn werk of van college kom, ligt ze vaak met een dekentje op de bank naar een serie te kijken. Ze heeft nog geen één keer boodschappen gedaan of überhaupt een maaltijd gefabriceerd. Ze zou zo een zus van de Prinses op de Erwt kunnen zijn.


Likeability of5

'Hij wilde geen seks voor huwelijk, had micropenis'

Denk je klaar te zijn voor een spetterende huwelijksnacht, krijg je een man met een cocktailworstje in je bed... / Colourbox

Foto van 'Daisy Heyer'

8 FEB 2019

Geen seks voor het huwelijk is iets wat in veel landen steeds meer naar de achtergrond verdwijnt, maar het gebeurt natuurlijk nog steeds. Een van de grootste risico's die je echter neemt door geen seks te hebben voor het huwelijk, is dat het geslachtsdeel van je partner en/of de seks behoorlijk tegenvalt. En dat is precies wat er gebeurde bij een 27-jarige Amerikaanse vrouw.

„Dus we hebben gedate voor zes maanden, waren daarna nog zes maanden verloofd en we zijn afgelopen zaterdag getrouwd", begint de vrouw haar verhaal op Reddit. „Ik kom echt nét een paar uur geleden terug van mijn huwelijksreis. Mijn man is geen religieuze man; hij is 'gewoon een beetje ouderwets met dat soort dingen'. We hebben een paar keer een beetje lopen frunniken, maar we gingen nooit heel ver. Ik probeerde het wel, maar hij stopte het altijd als het 'te ver' ging."

Flink bedonderd


likewow
user_9b9fcfe2d89d31db1f03cb397ee813b584816b3e_avataruser_48e35435a07dbfbeb5eef2280126bbaba92f7b39_avatar

#80 'Ik heb een paar keer spullen gestolen'

Rochella had de tranen in haar ogen staan. En nu begrijp ik wel waarom... / Unsplash

Foto van 'Maud'

4 FEB 2019

Als Maud na een steamy nacht met Jelle thuiskomt, is haar hele kamer overhoop gehaald en treft ze Rochella aan met een blauw oog en gezwollen lippen. Levi is langsgeweest en die bleek niet blij. Rochella is hem geld schuldig en heeft nog pillen van hem. Het geld is veel; zo’n 500 euro. Rochella is compleet overstuur. Maar als Maud aangifte wil doen met haar, raakt ze zo mogelijk nog meer in paniek. ,,Maud je snapt het niet. Ik wil geen aangifte doen. Het kan niet. Ik moet je iets vertellen…”

Ik begrijp het niet. Rochella laat die zak van een vent toch niet wegkomen met mishandeling? En hij is ook nog eens dealer! Die jongen moet gewoon achter slot en grendel verdwijnen. ,,Maud… je snapt het toch wel? Ik heb ook gewoon meegedaan aan dat dealen he?! Ik heb al dat geld wat we ermee verdienden met veel plezier gebruikt voor mooie kleding, tassen, schoenen en etentjes. Ik ben zelf bijna net zo schuldig, al heb ik Levi nooit geslagen. Maar ik heb wel…”


Britse komiek scoort op Pornhub met keurige video's

Britse komiek scoort op Pornhub met keurige video's

Een van de 'porno'-video's van Creamer. Hij doet hier de afwas zonder dat het hem gevraagd is. / Screenshot Pornhub

Foto van 'Imre Himmelbauer'

2 FEB 2019

Pornhub is voor verreweg de meeste mensen een platform om 'gewone' porno op te bekijken. Toch lijkt de Britse komiek Ryan Creamer een gat in de markt gevonden te hebben. De man scoort in totaal miljoenen views op de pornosite met filmpjes die helemaal niet pornografisch zijn, met titels als 'Ik rijd in een taxi en heb geen seks met de chauffeur' en 'Ik bezorg je een pizza en stop mijn piemel er niet in'.

Creamer vertelt Buzzfeed - enigszins beschaamd - dat hij op het idee kwam toen hij op een avond op Pornhub zat te browsen voor porno. Hij zag de optie 'werk voor ons' toen hij op een pagina helemaal naar beneden scrolde.

Verificatie


#79 De appjes die ze laat lezen zijn misselijkmakend

Rochella heeft een blauw oog en haar lippen zijn flink gezwollen. ,,Laat het niet waar zijn, die klote Levi, dit kan niet waar zijn. Hij is hier binnen geweest,” bries ik. Foto via Unsplash @Asdrubal luna

Foto van 'Maud'

29 JAN 2019

Rochella is er achter gekomen dat er een seksvideo van Maud en Levi bestaat. Ze noemt Maud een ‘slet’. Maud wordt op haar beurt zo boos dat ze Rochella sommeert het huis te verlaten voordat Maud de volgende dag terugkeert. Maud gaat eerst even stoom afblazen bij Jelle thuis. Als Maud haar jas pakt om naar buiten te stormen gaat net de deurbel. Levi staat voor de deur, maar die kan ze gelukkig snel afwimpelen. Als Maud de volgende dag thuis komt van een ‘steamy nacht’ bij Jelle schrikt ze zich een hoedje..

Mijn kamer is een grote ravage. Ik ben wel wat troep gewend, maar zelfs ik sta nu versteld. Als ik haast heb en de juiste kledingstukken niet kan vinden, dan kan ik er ook wel een troepje van maken, maar dit is tien keer zo erg. Dit is geen gevalletje: ik-ben-mijn-lievelings-bh-kwijt-en-die-lag-achterin-de-kast, nee hier is veel meer aan de hand. Er ligt meer kleding op de grond dan in mijn kast. Twee van mijn fotolijstjes zijn aan diggelen geslagen en alle make-up spullen van Rochella liggen als confetti snippers gedecoreerd op de vloer. Ik zou bijna denken dat er iemand heeft geprobeerd in te breken. Zou het Rochella zijn geweest? Zou ze echt zo boos zijn geweest? En is dit de reden dat ze mijn appjes niet heeft kunnen beantwoorden?

Als ik naar de badkamer loop hoor ik de douche lopen en ik hoor iemand zachtjes snikken. Mijn huisgenoten zijn allemaal al aan het werk en dit kan maar een iemand zijn. ,,Roch?", roep ik voorzichtig. Geen reactie. Ik sta een beetje zenuwachtig heen en weer te wiebelen, want ik durf niet zomaar de badkamer binnen te stappen. ,,Rochella, ben je er?” roep ik dit keer iets harder. Een paar seconde later hoor ik de douche uitgaan. ,,Maud?! Ben jij het?” Het is Rochella, maar ze klinkt angstig. Als ze net iets later voor me staat begrijp ik het gelijk. ,,Verdomme Roch, wtf is er aan de hand?”


#78 'Misschien ben ik ook wel een beetje een sletje'

Zo'n avondje met Jelle laat me alle zorgen wel vergeten... / Unsplash

Foto van 'Maud'

21 JAN 2019

Als Rochella bij Maud verblijft, hebben de twee een relaxt avondje. Tenminste, dat denkt Maud, totdat blijkt dat Rochella te weten is gekomen dat er een seksvideo van Levi met een meisje bestaat. En als Rochella erover vertelt en het ‘meisje in kwestie’ een slet noemt, knapt Maud. Ze laat Rochella weten dat zij die ‘slet’ is waar Rochella het over heeft en wordt zelfs zó boos dat ze Rochella sommeert het huis te verlaten voordat Maud de volgende dag terugkeert. Als Maud haar jas pakt om naar buiten te stormen, gaat net de deurbel.

G*dver. Wie the f*ck staat er nu weer voor de deur? Met een ruk trek ik hem open en zie ik Levi staan. Nog voor hij zijn muil kan opentrekken, begin ik mijn tirade. „Ik weet niet wat je hier komt doen, maar je bent niet welkom. Laat Rochella met rust, laat mij met rust en ga met je drugsbende en je achterbakse neef en je gezeik en gedoe lekker iemand anders lastig vallen!”

Ik schreeuw zo hard dat ik 100 procent zeker weet dat Rochella mij gehoord moet hebben. Levi staart me verbaasd aan. Voor hij uit zijn verbaasde domboblik valt, trek ik snel de deur dicht zodat hij in ieder geval niet naar binnen kan. Ik haast me langs hem en zonder nog een woord te zeggen loop ik de hoek om, om mijn fiets te pakken.


#77 Hoe durfde ze mij een goedkoop sletje te noemen?

Een gezellige meidenavond met Rochella eindigde toch iets anders dan verwacht. Foto: Colourbox

Foto van 'Maud'

14 JAN 2019

Na de kerst bleek Rochella het te hebben uitgemaakt met Levi en daardoor een groot probleem te hebben: ze is namelijk totaal afhankelijk van hem. Op voorwaarde dat ze vanaf nu helemaal eerlijk is, mag ze bij Maud verblijven. Voor de jaarwisseling werd Maud gebeld door een oude bekende. Het bleek Fredje, die de boel weer eens flink had lopen opstoken. Maud had het telefoontje genegeerd, maar dit had ze beter niet kunnen doen. Heel even leek het alsof het nieuwe jaar rustig begon. Totdat Rochella tijdens een avondje bankhangen een gevoelig onderwerp wist aan te snijden. ,,En toen ik via via te horen kreeg dat er zelfs een sextape van hem en een of ander sletje is rondgegaan een tijdje geleden… Toen trok ik het echt niet meer. Ik kan mezelf dan toch niet serieus nemen.”

Het jaar begon zo rustig, te rustig eigenlijk. Ik had graag alle drama van 2018 achter mij willen laten. Het soa-gebeuren met Fredje, de onenightstand met Levi, de daaropvolgende sekstape, de vechtpartij tussen Fredje en Sam, Jelle die verslaafd bleek aan coke, mijn relatie met Sam die stuk liep, Rochella die in pillen bleek te dealen en als klap op de vuurpijl seks met Levi durfde te hebben in mijn bed!

Als ik erover nadenk is het nog een wonder dat dit niet veel eerder ter sprake is gekomen. Die sekstape was al beschamend genoeg en ik heb bewust het onderwerp vermeden. ‘De zaak’ lag nog altijd bij de politie en tot die tijd had ik het onderwerp voor mezelf in een denkbeeldige ijskast gestopt.


#76 'Ik hoorde dat er een sextape van hem rondging'

Ja ik dacht ik ga lekker onderuitgezakt op de bank ontspannen een film kijken met Rochella, maar dat werd dus behoorlijk stressvol... / Unsplash

Foto van 'Maud'

8 JAN 2019

Maud was samen met Jelle bij haar ouders eten met de kerst. Op het eerste gezicht leek de vader van Maud niet echt te staan springen op de relatie tussen Jelle en haar, maar uiteindelijk viel het mee; de twee hebben met Singstar zelfs een duet van Queen gezongen. Na de kerst bleek Rochella het te hebben uitgemaakt met Levi en daardoor een groot probleem te hebben: ze is namelijk totaal afhankelijk van hem. Op voorwaarde dat ze vanaf nu helemaal eerlijk is, mag ze bij Maud verblijven. Maar als Maud zich klaar wil maken voor oud en nieuw bij Vunzige Deuntjes in de Scheepsbouwloods, wordt ze plots gebeld door een oude bekende: ,,Dag Maud, Fredje hier! Das lang geleden he. Maar hey, wat heb ik nou gehoord?”

Nee. Niet vanavond. Ik doe het eerste wat er in mij opkomt als ik de stem van dat walgelijke ventje aan de andere kant van de lijn hoor en dat is ophangen. Mijn hart bonst in mijn keel. Binnen een paar seconden gaat de telefoon weer over, maar ik besluit om Fredje volledig te negeren vanavond. Wat het ook is, goed zal het niet zijn. Die jongen brengt mij zo goed als de dag dat ik hem ken ellende en ik weigerde mijn oud en nieuw door hem te laten verpesten.

Ik fiets in hoog tempo door en probeer zijn stemgeluid uit mijn kop te krijgen. Toch lukt het me niet helemaal om het nare gevoel van mij af te zetten. Ik wandel wazig door de Zara, koop uiteindelijk een groen met zwart topje dat er wel mee door kan met oud en nieuw en keer terug huiswaarts om mij op te maken met die meiden en de feestgangers te verwelkomen. Als ik met hun ben zal ik het wel een beetje vergeten denk ik.


30+ en single? First Dates zoekt nog vrijgezellen!

Foto ter illustratie. / Colourbox

Foto van 'Daisy Heyer'

8 JAN 2019

Januari: we hebben er allemaal een grafhekel aan. Slecht weer (hallo, het stormt!), niks te doen, best wel blut... Zo ongeveer de enige optie die je hebt deze maand is op de bank de nieuwste Netflix-serie wegkijken. En voor de single people van 30 jaar en ouder onder ons: dat doe je natuurlijk liever met zijn tweetjes, dan in je eentje...

Blind date op tv

Geldt die laatste zin absoluut voor jou, dan hebben we goed nieuws. Je kunt januari wellicht nog uit komen met een kersverse lover, want First Dates Hotel is nog steeds op zoek naar vrijgezellen van boven de 30 jaar oud die een blind date op televisie aandurven. Mannen, vrouwen, homoseksueel of hetero: het maakt niet uit, als je maar beschikbaar bent tijdens een van de twee (of beide) laatste weekenden van januari en serieus op zoek bent naar een nieuwe liefde in je leven.


#75 Ik hield het dit keer bij een steamy blowjob

Maud is nog druk bezig om een outfit te zoeken voor Oud&Nieuw als ze een vreemd telefoontje krijgt. Foto: Pexels

Foto van 'Maud'

31 DEC 2018

Maud was druk bezig met haar voorbereidingen voor haar gala met Jelle, totdat ze thuis in haar bed stuit op de naakte, wippende lichamen van Rochella en Levi. Onderweg naar het gala heeft ze voor het gemak Uggs aan gedaan. Haar idee was om zich op de toiletten van de locatie van het gala om te kleden, maar dan komt ze er achter dat ze de zilveren hakken die ze aan wilde doen is vergeten. Het hele gala heeft ze haar voeten onder de tafel gehouden. De avond had gelukkig wel een heel spetterend einde, want Maud belandde bij Jelle in bed en dat zorgde voor heel wat vuurwerk. De vlinders voor Jelle waren niet meer te negeren. Ze heeft Jelle zelfs meegevraagd om kerst te vieren met haar ouders. Maar of dat nou een goed idee was.. 

Mijn moeder heeft zich fantastisch uitgesloofd voor het kerstdiner. Ze had al mijn lievelingsdingen op tafel staan. Toch kreeg ik geen hap door mijn keel. Mijn moeder sprong nog net geen gat in de lucht toen Jelle binnenkwam en ook mijn zusje leek het wel gezellig te vinden. Maar mijn vaders blik zei genoeg. Ik werd er heel zenuwachtig van. Het leek wel alsof hij Jelle de hele tijd negeerde. Hij weet wat Jelle allemaal heeft gedaan en ik weet ook dat hij het beste met mij voor heeft, maar gezellig was anders. De sfeer veranderde gelukkig toen we na het eten Singstar gingen doen. Niemand wist de juiste toon te halen en het ene nummer was nog valser dan het andere, maar daardoor hebben we uiteindelijk toch een hele gezellige avond gehad. Mijn vader en Jelle hebben zelfs nog samen een nummer van Queen gezongen. Als dat geen ijsbreker is...

Rond een uur of 02.00 lagen Jelle en ik samen in het eenpersoonsbedje in de logeerkamer bij mijn ouders. Hoe koud het buiten ook mag zijn, van Jelle krijg ik het altijd heel snel warm. Ik lag in Jelle zijn armen en voelde hoe gespierd hij eigenlijk wel niet is. Maar het was niet alleen zijn armen die ik voelde, daar beneden werd het ook steeds actiever. Het liefst was ik gelijk bovenop hem gesprongen, maar de muren in het huis van mijn ouders zijn zo dun dat ik er toch maar voor heb gekozen om me wat in te houden. Ik hield het bij een steamy blowjob.


#74: Ik was vergeten hoe groot Jelle geschapen was

Ja, zo lag ik er wel een beetje bij hoor toen Jelle en ik éindelijk weer het bed in doken. / Unsplash

Foto van 'Maud'

26 DEC 2018

Maud was druk bezig met haar voorbereidingen voor haar gala, als ze thuis in haar bed stuit op de naakte, wippende lichamen van Rochella en Levi. En dat terwijl Levi er voor zorgt dat Rochella best wel in de problemen komt door de drugsdealtjes die ze maken. Rochella had zelfs een klap gehad van een klant die niet wilde betalen! Maud is woest, maar besluit er nu geen aandacht aan te besteden en kleedt zich snel om voor het gala dat ze heeft met Jelle. Voor het gemak trekt ze Uggs aan onder haar galajurk, maar als ze in de toiletten van de locatie waar het gala is haar schoenen aan wil trekken, merkt ze dat ze de tas van Rochella heeft meegenomen in plaats van haar eigen tas. En daar zitten dus niét die zilveren hakken in die ze aan zou doen... 

Pff... we zijn nu een week verder en als ik terugdenk aan het gala voel ik weer dat ik rood word. Terwijl ik daar op die wc's zat appte Jelle mij dus dat het diner ging beginnen. Ik had letterlijk nog zo'n twee minuten om iets te bedenken en heb dus die twee minuten op de pot rond zitten kijken of ik ergens een oplossing zag. Een oplossing? Op de wc?! Maud wat had je willen doen... Fimo-kleien met vochtig toiletpapier en daar een paar hakjes van willen fabriceren? Of verwachtte ik soms dat er ergens uit het plafond opeens een paar muizen als James Bond aan draadjes naar beneden zouden vallen die mij een paar hakken cadeau deden?

Het sloeg letterlijk helemaal nergens, dus ben ik uiteindelijk maar op mijn blote voeten de eetzaal binnengelopen. Blik strak vooruit, in de hoop dat niemand echt goed naar mij zou kijken en zou zien dat dit meisje niet eens een fatsoenlijk paar schoenen mee kon nemen naar een gala. De enige persoon die het natuurlijk direct opviel dat er iets niet klopte was Jelle, die overduidelijk wél goed naar mij keek. Ik heb het dus maar even uitgelegd en terwijl Jelle zich verslikte in zijn glas champagne van het lachen, maande ik hem naar de tafel om te eten zodat ik veilig met mijn voeten verborgen onder het tafelblad kon doen alsof er niets aan de hand was.


#73 Met een deken over zijn pielemuis op zoek

Ja, zulke hakken had ik dus bij me voor het gala. Maar dan gebeurt er iets waar ik geen rekening mee had gehouden... Dit kan alleen mij gebeuren. / Unsplash

Foto van 'Maud'

17 DEC 2018

Als Maud haar galaoutfit aan het uitzoeken is voor haar date met Jelle, staat Rochella opeens met een bloedlip en een betraand gezicht voor haar neus. Het blijkt dat één van de klanten waar zij geld ging ophalen voor drugs, haar heeft geslagen omdat hij het geld niet wilde geven. ,,Levi zal wel woest zijn”, verklaart Rochella in tranen aan Maud. Als ze de volgende dag haar galakapsel laat aanmeten ziet ze op Instagram Stories dat Sam met ‘het nieuwe meisje’ is gaan schaatsen op het Museumplein. En als ze thuis komt om zich om te kleden voor het gala, merkt ze dat Rochella haar ‘studietijd’ bij Maud thuis niet gebruikt heeft om te studeren. Ze ligt met Levi in háár bed. En ze hebben seks!

,,What the fuck jongens. Sorry maar dit kunnen jullie niet maken”, schreeuw ik terwijl ik in de geschrokken ogen van een naakte Rochella kijk. ,,Sorry, sorry, sorry Maud”, kermt ze, terwijl ze zich uit bed worstelt en het eerste de beste shirt aantrekt dat ze tegenkomt. Het is het shirt van Levi, waardoor Levi een soort van halfnaakt blijft zitten en minstens net zo geschrokken probeert met de deken over zijn pielemuis zijn boxershort ergens vandaan te toveren.

Ik had er wellicht om kunnen lachen als ik niet nog maar zo kort de tijd had om mezelf mooi te maken voor het gala. Op de één of andere manier maakt het me nu juist woest. Ik heb al zo kort en ik geef Rochella g*dver de plek om even tot rust te komen, ligt ze even later te wipwappen met Levi, die gisteren een van de veroorzaker was van haar leed. Wat mankeert dat mens?!


Likeability of6

#72 Ze hebben seks in mijn bed!

Rochelle zou nog even in Maud haar huis blijven om te studeren. Maar als Maud thuiskomt, lijkt Rochella hele andere plannen te hebben. Foto ter illustratie: Pexels

Foto van 'Maud'

10 DEC 2018

Het contact met Jelle verloopt heel goed. Hij heeft Maud zelfs uitgenodigd voor een gala. Maud heeft er veel zin in, maar is toch een klein beetje in de war. Ze zag Sam van de week zoenen met een ander meisje en dat doet haar toch nog wat. Als Maud s’avonds laat nog een outfit voor het gala bij elkaar aan het zoeken is gaat ineens de bel. Als ze de deur opent, schrikt ze zich rot. Haar studievriendin Rochella staat voor haar neus. De tranen staan in haar ogen en ze heeft een bloedlip. Maud, mag ik alsjeblieft even binnenkomen?”

Normaal gesproken ziet Rochella er altijd tiptop uit, maar zoals ik haar nu aantref heb ik haar nog nooit gezien. Haar ogen zijn rood, de mascara zit op haar wangen in plaats van op haar wimpers, haar haar zit in een uitgezakte staart en haar volle lippen zitten onder het bloed.

„Rochella, wat is er aan de hand?!” schreeuw ik, terwijl ik haar een knuffel geef. „Het is misgegaan Maud, het ging zo snel.” Ik snap er helemaal niks van. Wat is er misgegaan? Zou ze ruzie hebben gehad met Levi? Of heeft het iets te maken met die klote drugshandel?


lol
user_cc7910a0ce1139916db1f9b0faa654e3ad38701d_avataruser_48e35435a07dbfbeb5eef2280126bbaba92f7b39_avatar

#71 Ze heeft een bloedlip en tranen in haar ogen

Er hangt gelukkig nog wel een galajurk in mijn kast, want die moet ik aan voor mijn volgende date met Jelle... Mazzel dat ik bij een vereniging heb gezeten. / Unsplash

Foto van 'Maud'

4 DEC 2018

Als Maud bij Jelle op bezoek gaat verandert haar ‘romantische avond’ uit in één klap in een bloederig avondje als blijkt dat ze is doorgelekt. Gelukkig is ze inventief, en koopt ze precies dezelfde broek als het exemplaar dat ze al had bij een winkel in de wijk waar Jelle woont. Het mocht niet baten: hoe erg Maud ook laat merken dat ze best wel graag een wilde nacht wil beleven met Jelle, blijft het bij gezellig kletsen en een dikke knuffel. Als Maud de avond met Jessie bespreekt, ziet ze opeens een bekende op straat: Sam. En hij kust met een meisje!

Ik moet even slikken. Ik weet dat het uit is en dat ik geen recht van spreken heb. Ik weet zelf ook dondersgoed dat ik net van een date af kom met iemand die niet Sam is. Sterker nog: met iemand die Sam dolgraag achter het behang had willen plakken als hij de kans had gehad. Maar toch voelt het rot om ‘mijn’ Sam zo met een ander meisje te zien.

“Maud? Maud?!” hoor ik opeens aan de andere kant van de lijn. Ik was helemaal vergeten dat ik niet als een lonely girl door de stad aan het wandelen was, maar tien seconden geleden nog een telefoongesprek met mijn beste vriendin had. En overigens nog altijd mijn oortjes in heb, inclusief die beste vriendin nog altijd aan de andere kant van de lijn.“Sorry Jes. Eh… Ik zie Sam met een ander meisje”, piep ik. Ik voel me opeens heel klein en voor ik het weet stromen de tranen over mijn wangen. “Oh, shit. Kom anders even een kopje thee drinken”, zegt Jessie zonder enige vorm van uitleg te vragen.


Je hebt meer seks als je deze kenmerken bezit 

Je hebt meer seks als je deze kenmerken bezit 

Je hebt meer seks als je deze kenmerken bezit. Foto: Unsplash

Foto van 'metronieuws'

28 NOV 2018

Je persoonlijkheid is belangrijker dan óóit bij het vinden van de juiste match: logisch. Maar het is ook voor nog een andere reden belangrijk af en toe eens extra goed stil te staan bij je eigen doen en laten: je persoonlijkheid zegt namelijk veel over je seksleven én je eventueel toekomstige kinderen. Dit geldt met name voor de heren.

Dat blijkt uit onderzoek van Queensland University of Technology. Onderzoekers keken naar karaktereigenschappen uit de wereldberoemde ‘big five’-persoonlijkheidstheorie: uitbundigheid, emotionele stabiliteit, ordelijkheid, vriendelijkheid en openheid. Ze brachten de persoonlijkheid van 3000 mannen en 1500 vrouwen in kaart om te kijken welke impact dat heeft op een seksleven.

Hoe meer eigenschappen, hoe meer seks


#70 Ik zie Sam met een ander meisje zoenen

Maud heeft datenight met Jelle, maar het etentje dreigt in de soep te lopen door een plotselinge ongesteldheid. Foto: Pexels

Foto van 'Maud'

26 NOV 2018

Maud zit al dagenlang met Jelle in haar hoofd. Alhoewel het nog niet zo lang uit is met Sam, krijgt ze haar eerste vriendje maar niet uit haar gedachten. Als Jelle haar uitnodigt voor een etentje bij hem thuis is ze dan ook door het dolle heen. Totdat ze een bezoekje aan het toilet brengt. Ze is ineens hartstikke ongesteld geworden en haar hele broek zit onder het bloed...

Shit. Zit ik dan met een rode broek op het toilet van mijn ex. Ik had mij deze avond zo anders voorgesteld. Ik snap er niks van! Ik zou pas na het weekend ongesteld worden. Normaal heb ik altijd wel last van buikpijn of hoofdpijn, maar nu heb ik niks gemerkt.

Gelukkig heb ik altijd een paar losslingerende tampons in mijn tas zitten, dus dat is het probleem niet. Het probleem is die rode vlek in mijn broek. Ik voel me allesbehalve fris. Wat moet ik nou? Jelle kent mij langer dan vandaag, maar om nou gelijk met de billen bloot te gaan en te zeggen dat ik ben doorgelekt zie ik ook niet echt zitten. Dan is de romantiek helemaal ver te zoeken. Ik kan natuurlijk doen alsof ik niet lekker ben geworden, maar ik had juist zo'n zin in deze avond.


Belg met 'normale' lengte krijgt penisverkleining

Afbeelding ter illustratie: Unsplash.

Foto van 'metronieuws'

22 NOV 2018

Elf centimeter in rust en een stevige zestien centimeter in erectie. Daar is niets mis mee, maar toch wilde een 48-jarige Belg graag een kleinere penis. De man zocht tien jaar lang naar een arts die de ingreep wilde uitvoeren, maar werd steeds afgewezen. Tot vorig jaar.

De veertiger ging in 2017 onder het mes in het universitair ziekenhuis in Luik, schrijft Het Nieuwsblad. Het zou gaan om een primeur in België. De man had geen erectieproblemen, zijn seksleven was zelfs fijn. Waarom hij dan een maat kleiner wilde? „De patiënt wilde graag dat alles in verhouding was”, vertelt chirurg Robert Andrianne, die de operatie uitvoerde. Ook de omvang van de balzak (niet te verwarren met de Franse schrijver) werd verkleind.

Gemiddelde lengte


#69 Mijn hele broek zit onder het bloed

Super zoetsappig, maar zo zag het tafeltje bij Jelle thuis er ongeveer uit. HOE CUTE? / Colourbox

Foto van 'Maud'

19 NOV 2018

Rochella vertelt Maud tussen neus en lippen door dat ze drugs dealt en stelt Maud zelfs voor om hetzelfde te doen. Maud weet niet wat ze met het nieuws aan moet: ze voelt zich er niet prettig bij, maar durft nog altijd niet echt tegen Rochella in te gaan. Ondertussen voelt ze steeds meer vlinders voor Jelle, maar is ze ook nog niet helemaal klaar met Sam. En dan geeft Rochella haar een megaduur cadeau met een inhoud waar Maud iets minder blij van wordt: een Furla-tasje met daarin een zak XTC-pillen. 

Ik weet écht niet wat ik met dit hele pillenverhaal aan moet. Ik besluit Rochella te bellen en haar naar mijn huis te lokken, met de smoes dat ik haar nodig heb voor kledingadvies voor mijn date later op de avond met Jelle. Maar zodra Rochella binnenkomt lopen, begin ik met mijn vragenvuur.

Ik vroeg haar wat zij met zoveel pillen doet en hoe ze in godsnaam in deze scène gerold is. “Het is niets speciaals hoor”, vertelt ze me. “Levi doet dit al tijden om wat bij te verdienen. Hij zit natuurlijk in de uitgaansscène en verkoopt het door aan mensen met wie we samen feesten en dergelijke. Vrienden van vrienden, dat soort werk. Ik help hem een beetje op feesten en soms lever ik wat af bij mensen. Zo’n onschuldig meisje als ik, wordt natuurlijk nooit goed gefouilleerd op een feestje. En als we er daar op een avond een stuk of twintig kunnen slijten bij het publiek, hebben we toch weer 100 euro verdiend.”