Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 4 mrt 2020
Leestijd: 1 minuut

‘Frenna moet show in Suriname cancellen om aanslagdreiging’

Frenna zou komend weekend een show in Paramaribo geven, maar de rapper heeft daar nu toch van af gezien om veiligheidsreden. De Nederlandse autoriteiten raadde hem aan niet te gaan.

In een filmpje op zijn Facebook-pagina geeft Frenna een toelichting. „Helaas moet ik mijn langverwachte droomshow cancellen. We hebben advies gekregen van de Nederlandse autoriteiten om onze reis naar Suriname te cancellen."

Lieve Suriname,Mijn lang verwachte droomshow in Suriname moet helaas gecanceld worden. De aanleiding hiervan is een negatief reisadvies van de Nederlandse autoriteiten. Ik zal dit advies, met pijn in mijn hart, moeten opvolgen en mijn reis en show moeten annuleren.Zowel mijn team als de organisatie Lustig Events hebben er tot het allerlaatste moment alles aan gedaan om het te laten lukken. Helaas was dit een overmachtsituatie. Francis

Posted by Frenna on Tuesday, March 3, 2020

"Ik en team Lustig (de organisator, red) hebben er tot het eind alles aan gedaan om het te laten lukken. Helaas is dit een situatie van overmacht. Het doet me veel pijn, maar ik hoop jullie nog snel te zien", aldus de Nederlandse hiphopartiest.

Moordaanslag

Waar hij zelf niet verder ingaat op de inhoud van het advies van de Nederlandse autoriteiten, denkt de Surinaamse krant De Ware Tijd meer te weten. Zij schrijven dat er een moordaanslag op de rapper zou zijn gepland. Frenna zou geen garanties kunnen krijgen wat betreft zijn eigen veiligheid, waarna er besloten is de show af te blazen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.