Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 27 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Davina zingt het Wilhelmus bij de Formule 1

Davina Michelle zingt op 3 mei kort voor de start van de Formule 1 op het circuit in Zandvoort, het Nederlandse volkslied. Ook vertolkt zij de officiële Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix-song.

In de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538 liet Michelle donderdag de luisteraars voor het eerst kennismaken met het nummer. De titel: Beat Me. Vrijdagavond is de eerste tv-uitvoering te zien van de Grand Prix-song, tijdens de finale van The Voice of Holland.

Twee dagen Davina

Bij Beat Me en het Wilhelmus blijft het niet tijdens het Formule 1-weekend aan de Noord-Hollandse kust. De succesvolle zangeres geeft zowel op zaterdag als op zondag optredens in de fanzone van het evenement.

„Ik ben enorm trots dat ik een track heb mogen maken voor de Nederlandse Grand Prix”, zegt de Rotterdamse, die naar verwachting door 450 miljoen tv-kijkers gaat worden bekeken. „Beat Me gaat over hoe je met hard werken, met vallen en opstaan, het onmogelijke kan realiseren. Het ‘racen’ is hierin metaforisch gebruikt, maar het feit dat wij in ons kleine kikkerlandje, door onze schouders eronder te zetten, zo’n groot internationaal evenement kunnen organiseren, weerspiegelt de boodschap achter het nummer.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.