Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 2 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Famke: Ik kon daar niet mijn eigen keuzes maken

Famke Louise heeft zich in een interview met FunX wederom uitgesproken over de tijd dat Bizzey en JayJay Boske haar management deden. Na verloop van tijd wordt steeds meer duidelijk waarom Famke uiteindelijk besloot om weg te gaan bij de mannen die haar eerste hits begeleidden.

Famke wordt geïnterviewd door Ouassima voor FunX tijdens haar zomertour. Die vraagt haar hoe ze fit blijft tijdens deze lange periode van vele optredens. Famke geeft daarop een verrassend antwoord: „Voor mij helpt het als ik eventjes stop met sporten."

„Heel veel mensen zeggen dat je er fit van wordt en juist meer energie krijgt, maar het brak mij vorig jaar gewoon helemaal op", legt ze uit. „Ik merk dit jaar dat alles een stuk beter gaat."

Minder stress

Ze vervolgt dat het misschien ook komt omdat ze minder stress heeft. „Ik heb niet meer continu iemand die op mijn lip zit. Die zegt: ‘Je moet dit, je moet dat…’ Ik kan zelf dingen invullen en bepalen. Er is gewoon niemand die tegen mij zegt: ‘Nee dat mag je niet doen.’"

Het is duidelijk dat Famke het heeft over haar periode bij haar vorige management. Ouassima gaat dan ook door over het management waar Famke nu zit, SPEC: het label van Ali B. Als ze vraagt naar de verschillen van toen en nu, benadrukt Famke dat ze nú geen druk meer voelt. „Dat ik niemand meer heb die constant op mij zit te pushen en zegt wat ik moet doen. Ik kon daar niet mijn eigen keuzes maken en dat maakte mij echt ongelukkig. Hier (bij SPEC, red.) wel. Hier doen ze gewoon letterlijk alles wat ik wil."

Bekijk het hele interview met Famke Louise hieronder: 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.