Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 16 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe single Miley Cyrus verwijst naar ex Liam

Niet voor het eerst verwerkt Miley Cyrus haar liefdesverdriet in een nummer. Na Wrecking Ball zingt ze er nu op los in Slide Away. De single gaat over niemand minder dan haar ex acteur Liam Hemsworth, met wie ze recentelijk gebroken heeft.

Loslaten

„Ooit was het het paradijs, ooit was ik verlamd." Met die woorden opent Cyrus het nummer. Ze zingt voornamelijk over loslaten. „Baby, we hadden het, maar nu zijn we verloren, dus is het tijd om los te laten.” Daarna zegt de zangeres dat ze niet langer verdovende middelen wil gebruiken: „Ik wil mijn huis op de heuvels, niet de whiskey en de pillen.”

„Dus waarom glijd je niet weg, terug in de oceaan. Ik ga wel terug naar het stadsleven”, verwijst Cyrus terug naar Malibu, waarin ze weer zingt over de oceaan die ze door Hemsworth leerde waarderen.

Cyrus leek de relatiebreuk verwerkt te hebben, toen ze recent zoenend gespot werd met actrice Kaitlynn Carter. Maar „Ze hebben enorm veel geschiedenis samen en daarom is het moeilijk voor haar om hem los te laten”, laat een bron weten aan People Magazine.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.