Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 25 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe muziek Elton John en Beyoncé in The Lion King

Als er een traditionele animatiefilm van Disney al bekend stond om zijn goede soundtrack en muziek, dan is het The Lion King wel. Niet alleen het overweldigende levenslied Hakuna Matata komt er in voor, maar ook The Circle Of Life en Can You Feel The Love Tonight van Elton John komen in de filmklassieker terug.

Rocketman

Voor de live-actionfilm van The Lion King komt er een nieuw nummer van the Rocketman uit, zonder dat dit ten koste gaat van de oude soundtrack, zo heeft regisseur Jon Favreau bevestigd in een interview met online filmmagazine Fandango. „Het nummer komt nergens voor in de plaats. We behouden alle originele muziek.”

Het nummer van Elton John gaat Never Too Late heten en verschijnt op 11 juli, ruim een week voordat de film in de bioscoop verschijnt. En hij is niet de enige die een nieuw nummer uitbrengt, ook Beyoncé heeft een single klaarliggen.

Eerder was Beyoncé al in zingend in de nieuwe trailer te horen in haar uitvoering van Can You Feel The Love Tonight met Donald Glover (beter bekend als Childish Gambino). De twee vertolken in de film de stemmen van Nala en Simba.

James Earl Jones

Naast de twee muzikanten hebben nog een paar andere bekenden hun stem geleend aan de film, zoals komieke Seth Rogen en John Oliver en de bekende stem van acteur James Earl Jones hoor je ook.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.