theme logoDe vibe van de stad

METRO’S 5 CONCERTEN DIE IN DE VERKOOP GAAN #13

Jess Glynne

Foto van 'Pierre Oitmann'

20 SEP 2018

Elke week geeft Metro’s muziekjournalist Pierre Oitmann je vijf tips voor concerten die in de verkoop gaan. Volg ook onze Spotify playlist, met van elke artiest drie nummers. 

1. Jess Glynne
Het tweede album van Jess Glynne, Always In Between geheten, had eigenlijk deze week al moeten verschijnen, maar de releasedatum is verplaatst naar 12 oktober. Nog heel even geduld dus, maar als je een fan bent van de roodharige Britse popzangeres dan kun je wel alvast concertkaarten bemachtigen voor de show die ze komend voorjaar geeft in Utrecht. Tijdens haar optreden op Pinkpop in juni gaf Jess Glynne al een klein voorproefje van haar nieuwe werk, naast de hits ‘Hold My Hand’, “My Love’, ‘These Days’ en ‘Rather Be’. Binnenkort lees je in deze krant een interview met Jess Glynne.

Waar: TivoliVredenburg, Utrecht
Wanneer: 15 maart 2019
Ticketprijs: € 33,-
Start kaartverkoop: vrijdag 21 september om 9.00 uur

Toptrack: ‘All I Am’

2. Donnie
We hebben een lange, warme en zeer zonnige zomer achter de rug, dus je hebt vast vaak buiten gezeten met een ‘snelle planga’ op je hoofd. De connaisseur van de snelle planga’s, de Amsterdamse rapper Donnie, houdt nog even vast aan de zinderende zomer van 2018, want tussen Sinterklaas en Oudejaarsdag gaat hij zijn grootste hit vertolken tijdens een tournee door Nederland. Donnie alias Maradonnie alias Celine Dionnie alias de leipste rapper van het Leidseplein geeft in december ook een gezamenlijke show met Joost in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Hiervoor zijn eveneens nog kaarten verkrijgbaar.

Waar: TivoliVredenburg, 013, Doornroosje, Nieuwe Nor, Bird, De Oosterpoort
Wanneer: 12 t/m 28 december 2018
Ticketprijs: tussen € 11,- en € 16,60
Start kaartverkoop: vrijdag 21 september om 10.00 uur

Toptrack: ‘Snelle Planga’

3. MHD
Wie de afgelopen zomer met de auto door Frankrijk heeft gereden, heeft ongetwijfeld opgemerkt dat heel veel radiostations daar vrijwel uitsluitend Franstalige rapmuziek draaien. Artiesten als Booba, Nekfeu, Kaaris en ook de bij ons bekende Maître Gims en Belg Stromae zijn razend populair. Zo ook Parijzenaar Mohamed Sylla alias MHD, die de bijnaam ‘prins van de afrotrap’ heeft gekregen. Je mag hem zelfs de uitvinder van het genre noemen, dat een mengvorm is van trap en afrobeat. De 24-jarige rapper van Guinese en Senegalese afkomst brengt deze week zijn nieuwe album 19 uit, een referentie naar het negentiende arrondissement in Parijs waar hij woont.

Waar: AFAS Live, Amsterdam
Wanneer: 16 januari 2019

Ticketprijs: € 35,84
Start kaartverkoop: vrijdag 21 september om 10.00 uur

Toptrack: ‘XIX’

4. Hozier
Zo nu en dan komt er een artiest compleet uit het niets met een song die je maar niet loslaat. Dat deed Hozier in 2014 met ‘Take Me To Church’. Het lied was niet direct een groot succes, maar groeide gestaag uit tot een allesomvattende monsterhit, die zijn titelloze debuutplaat naar de eerste plek van de verkooplijsten duwde. De Ierse singer-songwriter bracht eerder deze maand de EP Nina Cried Power uit, waarop hij wordt bijgestaan door soullegendes Mavis Staples en Booker T Jones. De titeltrack is een zeldzame vorm van sociaal activisme in de hedendaagse popmuziek. Dat hij nog meer te melden heeft, hoor je dit najaar bij zijn concert.

Waar: TivoliVredenburg, Utrecht
Wanneer: 4 december 2108
Ticketprijs: € 41,50
Start kaartverkoop: vrijdag 21 september om 9.00 uur

Toptrack:‘Nina Cried Power’

5. Winne
Het was negen jaar relatief stil rondom Winston Bergwijn alias Winne. Zijn album Winne Zonder Strijd dateert uit 2009, al maakte hij in 2013 nog deel uit van het collectief Great Minds, met Sticks, Jiggy Djé en Dr. Moon. Onlangs liet hij weer van zich horen op de tracks ‘Koningsdag’ van Zwart Licht en ‘Saus’ van Ronnie Flex. Dit najaar herintroduceert Winne zich in het Nederlandse clubcircuit. Afgelopen zomer kondigde hij al shows aan in Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Zwolle en Amsterdam. Nu zijn er nieuwe speeldata toegevoegd voor komend voorjaar in onder andere Deventer, Den Haag, Nijmegen, Haarlem en Tilburg.

Waar: Paard, Merleyn, Patronaar, Burgerweeshuis, Hall Of Fame, Annabel, Paradiso
Wanneer: 1 februari t/m 12 april 2019

Ticketprijs: rond de € 15,-
Start kaartverkoop: kaartverkoop is al gestart

Toptrack: ‘W.I.N.N.E.’

Luister meer van bovenstaande artiesten


Bohemian Rhapsody wéér op de eerste plek in top 2000

Bohemian Rhapsody wéér op de eerste plek in top 2000

De top drie is wel veranderd dit jaar / ANP

Foto van 'metronieuws'

7 DEC 2018

Een verrassend eerste plek in de top 2000 dit jaar - NOT. Het zat er vol aan te komen, maar Queen heeft met Bohemian Rhapsody weer de eerste plek van de lijst der lijsten veroverd. Voor de 16e keer alweer.

Nek aan nek

In al die jaren top 2000 zijn er maar enkele platen geweest die Bohemian Rhapsody van de felbegeerde nummer één plek hebben weten te stoten. Het is Boudewijn de Groot eens gelukt met Avond, ook John Lennon met Image stond eens bovenaan, maar meestal gaan de Eagles nek aan nek met Queen.


Gerard Joling komt met milieuvriendelijke kerstclip

Gerard Joling komt met milieuvriendelijke kerstclip

Gerard Joling komt met een remake van zijn eigen nummer / ANP

Foto van 'metronieuws'

7 DEC 2018

Sinterklaas is het land uit en dat betekent dat in de meeste huishoudens de kerstboom al gelijk opgezet wordt. En waarom zou je dat ook niet doen, je moet natuurlijk wel een beetje genieten van deze donkere maand. Dekentje erbij, (kerst)lichtjes aan en natuurlijk bijpassende muziek. En wat past er nu beter bij het feestseizoen dan een plaat van de enige echte Gerard Joling?

Biologische clip

Helaas, het gaat niet om een nieuwe track. Het is namelijk een remake van een nummer dat in 2015 al uitkwam. Maar, het verhaal achter de videoclip van Christmas on the Dancefloor is wel zeer bijzonder. „Het is de eerste clip met biologische stroom", laat de zanger weten. De video is opgenomen in een oude kathedraal in Utrecht, die van binnen volledig verbouwd was. „Alles is daar groen, helemaal bio." Niet dat dat de bedoeling was, „het was per ongeluk".


Nieuwe clips van o.a. Frenna en Kygo

Foto van 'Metro'

7 DEC 2018

Nieuwe videoclips van A$AP Rocky, Frenna, Kygo, Robyn en The 1975! Welke video verdient extra aandacht? Help jouw favoriete artiest om Fresh Video van de week te worden door uiterlijk woensdagochtend te stemmen. Donderdag maken we de winnaar hier bekend bij Music City.


Likeability of 5

Nederlandse rapster deelt track over misbruik vader

Latifah tijdens het interview met Humberto Tan. / Videostill YouTube TopNotch

Foto van 'Daisy Heyer'

7 DEC 2018

De Nederlandse rapster Latifah (26) werd kortgeleden geïnterviewd door Humberto Tan. In het interview vertelde ze dat ze jarenlang werd misbruikt door haar vader. De powervrouw heeft nu een track over het misbruik gemaakt.

„Je showde me love overdag, maar kwam achter me aan in de nacht. Ik hou niet van hoe je doet papa. Ik wil wel met je zijn maar ik bloed papa", zijn de harde woorden in de track Papa die op Spotify verscheen.


love
user_04af0f5807548e07ebb4030760fb48c375d3473f_avatar

Kamerleden gaan keihard los op dance en hardrock

Foto: ANP

Foto van 'Bregje Simons'

7 DEC 2018

Kamerleden Zohair El Yassini (VVD) en Maurits von Martels (CDA) vonden dat het tijd werd voor een ander beeld van de politici. Ze kwamen daarom met het idee om een Top 5 te maken van hun favoriete muziek en datzelfde vroegen ze aan al hun collega's. Ze stelden hun 148 collega's de vraag om hun vijf favoriete nummers in te sturen. Op basis hiervan is de hitlijst samengesteld, die vrijdag is gepubliceerd door RTL Nieuws.

Armin van Buuren

Daaruit is gebleken dat This is what it feels like van Armin van Buuren met stip de muziekfavoriet is van Tweede Kamerleden. Het nummer staat op de eerste plaats van een hitlijst. Op de tweede plaats staat Thunderstruck van AC/DC, en daarna volgen November Rain van Guns 'n Roses, Messiah van Händel en Wish you were here van Pink Floyd. Het Nederlandstalige nummer dat het hoogst gescoord heeft in de lijst is Aan de kust van Bløf. Iedereen die meedeed moest minstens één Nederlandstalig nummer noemen.


Mariah Carey pakt uit met kerst

Foto: ANP

Foto van 'Pierre Oitmann'

6 DEC 2018

Kerstmis is een tijd van tradities. Zo zijn verlichte dennenbomen, de ezel en de os, Home Alone en de Kerstman onlosmakelijk met de feestdagen verbonden. Zo ook de kerstmuziek van Mariah Carey. „Ik ben vastbesloten om van iedere kerst een mooie feestdag te maken”, zegt ze tegen Metro.

Na Madonna en Rihanna is Mariah Carey de bestverkopende zangeres van de afgelopen drie decennia. In de VS scoorde ze achttien nummer 1-hits, net zoveel als Elvis Presley en maar twee minder dan recordhouder The Beatles. Haar meest iconische song is ‘All I Want For Christmas Is You’ uit 1994. Er is geen enkel liedje van haar dat zo vaak gedraaid is dan deze ongekend vrolijke kerstsingle. „Het is een waanzinnig gevoel wanneer de liedjes die je gemaakt hebt ieder jaar weer terugkomen, zeker omdat ik zelf zo dol ben op kerst”, zegt de diva trots. „Toen ik opgroeide, fantaseerde ik er altijd over om een kerstplaat te maken, maar ik had niet verwacht dat het al op zo’n vroeg moment in mijn carrière zou gebeuren.”

‘All I Want For Christmas Is You’ is afkomstig van het album Merry Christmas. Carey had destijds pas drie studioalbums opgenomen en haar carrière zat behoorlijk in de lift, terwijl kerstalbums begin jaren 90 nog vooral gemaakt werden door artiesten die hun hoogtijdagen al achter zich hadden liggen. „Ik dacht echt dat het een enorm risico zou zijn, maar de platenmaatschappij vond het een goed idee”, zegt het pop-icoon terugkijkend op de plannen. Haar toenmalige platenbaas en echtgenoot wist Carey van zijn idee te overtuigen en hij kreeg gelijk: naar schatting zijn er wereldwijd ruim vijftien miljoen exemplaren van verkocht, net iets minder dan van de legendarische kerstalbums van Bing Crosby (1945) en Elvis Presley (1957).


John Legend heeft de Fresh Video van de week

Foto van 'Metro'

6 DEC 2018

John Legend ft Esperanza Spalding - Have Yourself a Merry Little Christmas

Stay Tuned! Vrijdag verschijnen er nieuwe Fresh Videos hier op metronieuws.nl/musiccity!


METRO’S 5 CONCERTEN DIE IN DE VERKOOP GAAN #24

Foto van 'Pierre Oitmann'

6 DEC 2018

Elke week geeft Metro’s muziekjournalist Pierre Oitmann je vijf tips voor concerten die in de verkoop gaan. Volg ook onze Spotify playlist, met van elke artiest drie nummers. 

1. Concert At Sea
Was het maar weer zover: zomer in Zeeland met een festival aan het strand. De veertiende editie van Concert At Sea belooft nu al een groot feest te worden. De mannen van Bløf hebben onder anderen Chic, Bizzey, De Jeugd Van Tegenwoordig, Alvaro Soler, Rondé, Guus Meeuwis, Live, Douwe Bob, Golden Earring en Wulf weten vast te leggen. Uiteraard staat Bløf zelf ook weer op de planken. Concert At Sea duurt komend jaar drie dagen. “De donderdag is ons de afgelopen editie zo goed bevallen dat we hebben besloten om er een driedaagsfestival van te maken”, aldus Paskal Jakobsen.

Waar: Brouwersdam
Wanneer: 27, 28, 29 juni 2019
Ticketprijs: € 43,50 (dagkaart donderdag), € 56,- (dagkaarten vrijdag/zaterdag), € 96,- (weekendkaart, twee dagen), € 128,50 (weekendkaart alle dagen)
Start kaartverkoop: vrijdag 7 december om 10.00 uur


The Kingdom Choir: wereldberoemd door Royal Wedding

The Kingdom Choir: wereldberoemd door Royal Wedding

The Kingdom Choir: wereldberoemd door Royal Wedding

Foto van 'Julia Onclin'

6 DEC 2018

The Kingdom Choir: een groep van twintig nachtegaaltjes geleid door een ijzersterke vrouw. Wat begon met optredens op de radio groeide na heel wat jaren razendsnel uit tot een uitverkochte headline show. Dat alles dankzij hun optreden op de bruiloft van de Britse prins Harry en zijn Meghan Markle. ,,Het was een moment waarop de tijd even stil leek te staan. Nog nooit eerder was er een ‘black gospelchoir’ aanwezig bij een Royal Wedding in Engeland”, vertelt Karen Gibson, de vrouw die het koor oprichtte en nog altijd leidt als dirigent.

Een dag die voor het koor de geschiedenis ingaat als de dag waarop hun carrière in een stroomversnelling terecht kwam: 19 mei 2018. Gibson dacht eerst nog dat het een grap was toen ze gebeld werd met de vraag of het koor wilde optreden tijdens The Royal Wedding. Niets was echter minder waar. Hun vertolking van het liedje Stand By Me viel zelfs zo in de smaak dat hun website die dag tot twee keer toe crashte.

Overweldigend


Kans op dubbel Edison voor Douwe Bob en Haevn

Vier genomineerden kans op dubbel Edison

De winnaars van een Edison POP 2018 / ANP

Foto van 'metronieuws'

4 DEC 2018

Zowel Douwe Bob, het duo Haevn, zangeres Wende en Nielson maken dubbel kans op een Edison. Douwe Bob en Haevn zijn in de categorieën pop en album genomineerd, Wende maakt kans in Nederlandstalig en album. Nielson maakt kans met zijn album Diamant en zijn single Ijskoud. De Edison is de oudste muziekprijs van Nederland en is te vergelijken met de Amerikaanse Grammy's.

Meesterwerk

Douwe Bob maakt kans op de prijs met zijn vierde album The Shape I'm In. De jury van Edison Pop 2019, onder voorzitterschap van Menno de Boer van Radio 538, noemt de plaat een meesterwerk. „Zo grillig als Douwe Bob in het leven lijkt te staan, zo constant blijven zijn muzikale prestaties", staat in het juryrapport.


Welke muziek streamden we het meest in 2018?

Rapper Drake is de meest gestreamde artiest aller tijden. Foto: Getty Images

Foto van 'Johan van Boven'

4 DEC 2018

Drake is terug als koning van de gestreamde muziek. In 2015 en 2016 was de Canadese rapper al de populairste artiest op Spotify, maar vorig jaar werd hij voorbijgestreefd door Ed Sheeran. 2018 was echter weer het jaar van Drake, die met maar liefst 7,9 miljard streams in een jaar zelfs de meest gestreamde artiest aller tijden is.

In Nederland staat Drake niet bovenaan de lijstjes. Hier gaat Josylvio er met de eer van meest gestreamde artiest vandoor, gevolgd door Ronnie Flex en Lil’ Kleine. Drake staat op de zesde plaats. De meest gestreamde track door Nederlandse gebruikers van Spotify is One Kiss van Dua Lipa en Calvin Harris. In die lijst staat Drake tweede met God’s Plan.

Scorpion, het album van Drake dat op 29 juni uitkwam, haalde op een gegeven 10 miljoen streams per uur. Ja, je leest het goed: 10 miljoen streams per uur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Scorpion onbedreigd bovenaan staat in de lijst met meest gestreamde albums.


Jessie J laat Amsterdam lachen en huilen

Foto van 'Pierre Oitmann'

4 DEC 2018

Fans van Jessie J zagen maandagavond in Amsterdam niet alleen een steengoed concert van de Britse zangeres, maar kregen ook een inkijkje in de persoonlijkheid van hun idool. Daarbij hield niet iedereen het droog. 

Het grote publiek kent Jessie J vooral van radiovriendelijke deuntjes als ‘Price Tag’, ‘Bang Bang’ (met Ariana Grande en Nicki Minaj) en ‘Domino’, maar toen ze aan haar vierde album begon, was ze wel een beetje klaar met dergelijke, in haar woorden, nietszeggende hapklare popliedjes. “Ik wil alleen nog nummers zingen waar een betekenis achter zit”, biecht ze tijdens haar concert in AFAS Live op. Dat resulteerde eerder dit jaar in haar vierde album R.O.S.E., dat in vier delen is uitgebracht.

R.O.S.E., dat staat voor RealisationsObsessionsSex en Empowerment, is een zeer persoonlijk album geworden. Op het podium laat Jessie J meer van zichzelf zien dan ooit en dan hebben we het niet eens over haar soms weinig verhullende outfits. Want ja, je kunt gewoon sexy zijn en ook nog iets inhoudelijks te melden hebben. Ze praat over haar angsten en onzekerheden en over de hartkwalen die ze van haar vader en grootvader geërfd heeft. “Ik ging tegen alle adviezen in en ik voel me beter dan ooit”, zegt ze over haar tegenslagen.


Marco Borsato dolblij met zege Feyenoord op PSV

Marco Borsato heeft in De Kuip de aftrap voor de Top 4000 van Radio 10 gegeven. Foto: ANP

Foto van 'Johan van Boven'

3 DEC 2018

Waar een dag eerder nog hard werd gejuicht na de doelpunten van Feyenoorders Nicolai Jørgensen en Sam Larsson is nu de geïmproviseerde studio van Radio 10 ingericht. DJ Gerard Ekdom en Marco Borsato zitten rond 07:30 uur al klaar in een van de skyboxen van De Kuip om de aftrap van de Top 4000 te doen. Althans, dat gaat over anderhalf uur op het heilige gras van Stadion Feijenoord gebeuren.

In het doel hangt een spandoek met daarop groot ‘Top 4000’ afgedrukt. De nullen zijn gaten, waar Borsato straks doorheen moet schieten om de lijst van het radiostation officieel te lanceren. Even verderop loopt Erwin Beltman met zijn team over het veld om de oneffenheden glad te strijken die tijdens Feyenoord-PSV zijn ontstaan. De 2-1 zege is hét gesprek in het studiootje, vlak voor de uitzending van ‘Ekdom in de morgen’ begint.


Warface: 'Hardstyle-fans leven echt voor de muziek'

Warface. / Most Wanted

Foto van 'Daisy Heyer'

1 DEC 2018

Waar de ene muziekstijl na een tijdje weer zakt in populariteit, blijft hardstyle ten alle tijden populair. Het is dan ook geen wonder dat Warface vanavond het AFAS Live in Amsterdam stijf uitverkocht heeft gekregen. Metro sprak de 25-jarige dj uit Limburg vlak voor zijn show. “Je hebt gewoon heel veel mensen die voor deze muziek leven.”

Warface (of Youri Claessens zoals de dj echt heet) is niet nerveus als we hem een paar dagen voor zijn Live For This-show spreken. “Al is AFAS Live natuurlijk niet niks”, zegt hij lachend. “Ik ben lekker voorbereidingen aan het treffen voor de show. Ik heb net nog dezelfde show in Sydney gedaan, stiekem als een beetje voorbereiding. Het was wel een kleinere groep mensen, zo’n tweeduizend man. AFAS is het dubbele! Maar het was een mooie voorbereiding op wat er zaterdagavond zal komen. En sowieso vond ik het magisch dat er aan de andere kant van de wereld mensen dus op jouw naam, jouw feest afkomen! Ik had echt wel even een besefmomentje daar.”

Was je nooit eerder in Australië geweest om op te treden?


Nostalgische Ariana Grande video 'breekt' Youtube

Nostalgische Ariana Grande video 'breekt' Youtube

Binnen 24 uur is de clip al meer dan dertig miljoen keer bekeken / ANP

Foto van 'metronieuws'

1 DEC 2018

Heb je zin in een nostalgisch avondje, waarbij je lekker - zoals je vroeger ook deed - bankhangend Mean Girls kan kijken? Je hoeft nu niet eens meer de hele film te bekijken, de nieuwe videoclip van Ariana Grande checken is afdoende. Thank U, Next is namelijk een ode aan deze geweldige film.

Breaking Youtube

Nog geen 24 uur staat de video online en nu al heeft hij meer dan dertig miljoen views te pakken. En dat is nog niet alles. Volgens Youtube heeft de zangeres het voor elkaar gekregen dat Youtube 'gebroken' is door de video. Het bedrijf schreef op Twitter dat door de overweldigende aandacht voor de clip, de opmerkingen niet meer geladen konden worden. Gelukkig is dat inmiddels opgelost.


Kerstnummer van John Legend en meer nieuwe clips!

Foto van 'Metro'

30 NOV 2018

Nieuwe videoclips van DJ Snake, John Legend, Mark Ronson, Malu Trevejo en Qucee! Welke video verdient extra aandacht? Help jouw favoriete artiest om Fresh Video van de week te worden door uiterlijk woensdagochtend te stemmen. Donderdag maken we de winnaar hier bekend bij Music City.


Geen Nederlandstalige hits meer voor Davina Michelle

Foto van 'Pierre Oitmann'

30 NOV 2018

Uit het niets scoort de Rotterdamse zangeres Davina Michelle een joekel van een hit met de Glen Faria-cover ‘Duurt Te Lang’.  Dat terwijl ze liever niet in het Nederlands zingt. „Nederlandstalig komt nooit zo lekker uit mijn mond”, biecht ze schaterlachend op aan Metro.

De agenda van Davina Michelle zit dezer dagen zo vol dat ze iedere dag met iets nieuws bezig is. Metro spreekt haar terwijl ze op weg is naar een repetitie en verblijdt haar met het nieuws dat ze nóg een week bovenaan de hitlijsten staat met ‘Duurt Te Lang’, het nummer dat ze afgelopen seizoen zo vol overgave zong tijdens tv-programma De Beste Zangers Van Nederland. „Oh, echt waar, joh? Dat wist ik niet eens. Wat vet!” Eerder deze week vloog ze nog op en neer naar Californië voor de opnames van een nieuwe versie van ‘We Are The World’ met populaire YouTube-coverartiesten uit verschillende landen. Dit deed ze in de studio waar Michael Jackson en Lionel Richie in 1985 het origineel opnamen. „Het is heel overweldigend. Dit had ik een jaar of twee jaar geleden nooit verwacht, dat dit zou gebeuren.”


Vinchenzo heeft de Fresh Video van de week

Foto van 'Metro'

29 NOV 2018

Vinchenzo - What This Could Be

Stay Tuned! Vrijdag verschijnen er nieuwe Fresh Videos hier op metronieuws.nl/musiccity!


METRO’S 5 CONCERTEN DIE IN DE VERKOOP GAAN #23

Foto van 'Pierre Oitmann'

29 NOV 2018

Elke week geeft Metro’s muziekjournalist Pierre Oitmann je vijf tips voor concerten die in de verkoop gaan. Volg ook onze Spotify playlist, met van elke artiest drie nummers. 

1. Phil Collins
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, vraag dat maar aan Phil Collins. Ruim veertien jaar na zijn Farewell Tour keert de drummende zanger (of, beter gezegd: zingende drummer) terug voor een Europese tournee. Dit onder de naam Not Dead Yet: Live. “Ik heb mijn passie voor muziek en optreden teruggevonden”, zegt hij over zijn comebacktournee. Gezien zijn gehoor- en gewrichtsproblemen, opgelopen door het vele optreden, is de kans klein dat hij nog achter het drumstel kruipt, maar we mogen blij zijn dat de zanger van hits als ‘You’ll Be In My Heart’, ‘Another Day In Paradise’ en ‘In The Air Tonight’ überhaupt nog optreedt.

Waar: Goffertpark, Nijmegen
Wanneer: 20 juni 2019
Ticketprijs: tussen € 88,48 en € 122,08
Start kaartverkoop: vrijdag 30 november om 10.00 uur