Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 7 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Hardwell stopt (voorlopig?) met leven als dj

DJ Hardwell stopt ermee. Tenminste voorlopig, blijkt uit een Facebookbericht dat hij vrijdag deelde op Facebook.

Leven als dj te veel tijd

De dj vindt dat zijn leven als dj te veel tijd vergt en besefte kortgeleden dat er ‘nog te veel dingen zijn die hij wil delen met vrienden en familie’. ,,Er zijn nog zoveel wegen die ik graag zou willen verkennen, maar 24/7 Hardwell zijn zorgt voor heel weinig energie, liefde, creativiteit en aandacht voor mijn leven als normaal persoon om dat te kunnen ontdekken."

,,Daarom heb ik besloten om mijn agenda voorlopig voor onbepaalde tijd helemaal vrij te maken van doelen, interviews, deadlines, releasedata etc", vervolgt hij in zijn bericht. ,,Ik heb wat meer tijd vrij nodig om mijzelf te kunnen zijn, de persoon achter de artiest, en na te kunnen denken over wat ik de afgelopen paar jaar allemaal heb meegemaakt."

Nog één show

Hardwell geeft aan dat zijn All Ages-show in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event op 18 oktober nog wel door gaat. Ook meent hij dat hij voor altijd muziek zal blijven maken en contact met zijn fans zal onderhouden. ,,Ik wil sterker dan ooit terugkomen, maar voor nu ga ik gewoon even een tijdje mezelf zijn", sluit Robbert van de Corput, zoals de dj echt heet, zijn brief af.

Hello world, Ever since I was a little kid I dreamed of the life I live this very moment. A life filled with music,…

Posted by Hardwell on Friday, September 7, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.