Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 8 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Vechten bij Kraantje Pappie? Dat gaat mooi niet door

Tijdens een optreden op de Rijnweek in het Utrechtse Rhenen heeft Kraantje Pappie kort zijn show stilgelegd om de beveiliging erop te attenderen dat er een vechtpartij gaande was. De rapper was absoluut niet gediend van het gedrag dat hij vanaf het podium zag. Er was namelijk een vechtpartij uitgebroken.

Hij had een heldere boodschap voor de agressievelingen: „Vechten is voor mietjes." En hij kreeg massaal gehoor uit de rest van het publiek. Op Dumpert zijn de beelden te zien. Hij riep daarna de beveiligers op om in te grijpen en de vechtersbazen van het terrein te verwijderen.

Grote vechtpartij in het publiek tijdens het optreden van Kraantje Pappie… MIETJES!!!!!

Posted by dumpert.nl on Sunday, July 8, 2018

Liefde in de lucht

Kraantje Pappie vindt, als we zijn repertoire en zijn gedrag tijdens het optreden moeten geloven, liefde erg belangrijk. Op dit moment is zijn grootste hit Liefde in de lucht. Het agressieve gedrag van enkele toeschouwers paste niet echt in dit beeld. Hij had ook nog een advies, waar geen speld tussen is te krijgen, voor deze gasten „Als je niet tegen bier kunt, dan moet je gewoon niet drinken toch.”

Dit was het niet vechtende deel van het publiek zichtbaar met hem eens. Onder luid gejuich werd zijn respons ontvangen. Nadat de kemphanen door de beveiliging uit elkaar waren gehaald, maakte de rapper zijn concert af.

Weer eens een ander verhaal dan een rapper die zijn concert afbreekt omdat er bier op hem gegooid werd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.