Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 16 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Sander Hoogendoorn gaat ochtendshow 3FM presenteren

JBL

Radio-dj Sander Hoogendoorn (30) volgt Domien Verschuuren op als presentator van de ochtendshow op 3FM. Hij is vanaf begin september iedere werkdag te horen tussen 06.00 en 09.00 uur.

Dat maakte Hoogendoorn maandagmiddag bekend in de middagshow van zijn collega’s Mark en Rámon.

‘Niet de populairste, wel de leukste’

„Een eigen ochtendshow op 3FM. Dit voelt een beetje als het WK van de radio waar ik aan mee mag doen!", zegt Hoogendoorn. „Dan wil ik wel het Kroatië worden van de ochtend: niet de populairste, maar wel de leukste."

De dj kan deze week al een beetje oefenen met vroeg opstaan, want hij loopt mee met de Vierdaagse in Nijmegen. Hoogendoorn werkt sinds 2011 bij BNN en begon met de Croissandershow in de weekendochtenden op 3FM.

Hint

Hoogendoorn had maandagochtend al een hint gegeven op Twitter. Hij deelde namelijk een schermafdruk van de wekkers die hij deze week heeft gezet. Die gaat onder meer af om 4.43 uur met de tekst erbij ‘wen der maar vast aan’.

Glazen Huis

Op dit moment is hij iedere maandag tot en met donderdag te horen tussen 18.00 en 21.00 uur. Eind vorig jaar zat hij samen met Domien Verschuuren en Angelique Houtveen in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request.

Domien Verschuuren maakte eind vorige maand bekend dat hij na ruim twaalf jaar 3FM verlaat. Hij vertrekt naar Qmusic.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.