Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 20 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

‘Rihanna maakt tweede album met dancehall’

Wie niet kan wachten op het nieuwe reggae-album van Rihanna, krijgt er nu nog een extraatje bij. De zangeres zou namelijk binnenkort ook een dancehallalbum releasen. Dat hebben verschillende bronnen tegen muziekblad Rolling Stone gezegd.

Al meer dan een jaar zijn Rihanna en haar producers bezig met het verzamelen van beats voor haar album dat gewijd is aan haar Caraïbische roots. Maar daarnaast zou de Barbadiaanse zangeres met nog een album bezig zijn, bevestigen ten minste twee producers aan het muziekblad.

Veel keus

Rihanna en haar team kregen meer dan 500 nummers opgestuurd van verschillende Jamaicaanse producers en songwriters. Eén van de bronnen vertelt aan de Rolling Stones dat er maar plek is voor 10 nummers. Een tweede zegt dat ze nu op 8 nummers zitten en een derde voegt daar aan toe dat ze nog naar één nummer op zoek zijn. Hoe dan ook gaan er dus een hoop nummers afvallen.

Volgens de producers kan het nieuwe dancehallalbum van Rihanna veel gaan betekenen voor de muziekwereld. Een grote artiest als zij kan er voor zorgen dat het Jamaicaanse genre weer terug komt in de top 40.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.