Hester Ramaker
Hester Ramaker Entertainment 23 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Kylie Minoque komt met nieuw album naar AFAS Live

strafwerkbutton

Kylie Minoque komt naar Nederland! De Australische zangeres treedt op 22 november op in AFAS Live. Ze voegt een Europese tournee toe aan de eerder aangekondigde shows in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Goed nieuws voor fans die eerder teleurgesteld waren dat Minoque ons land niet aan zou doen bij haar Europese tour. Aan het einde van dit jaar komt ze dus wel. De kaartverkoop voor het Nederlandse concert begint vrijdag om 10.00 uur.

Golden

De tournee Kylie presents Golden staat in het teken van haar nieuwe en veertiende studio-album Golden, dat ze begin april uitbracht. De plaat werd gedeeltelijk in Nashville opgenomen en heeft dan ook sterke country-invloeden. Tijdens haar show in AFAS Live passeert niet alleen nieuw materiaal de revue, ook omarmt ze oudere nummers.

Kylie Minogue brak in 1988 internationaal door met het nummer I Should Be So Lucky. In Nederland scoorde ze met nummers als Spinning Around en Can’t Get You Out Of My Head grote hits. Minogue trad voor het laatst in Nederland op in 2011 in de toenmalige Heineken Music Hall.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.