Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 27 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Bill Clinton herkent Glennis Grace op straat

Zangeres Glennis Grace liep donderdagavond niemand minder dan de voormalig Amerikaanse president Bill Clinton tegen het lijf. Ze kwam de man van Hillary tegen tijdens een wandeling door haar buurt De Jordaan in Amsterdam en ging meteen met hem op de foto.

https://www.instagram.com/p/BltRGjKAxNS/

Clinton is in Amsterdam voor AIDS2018, de 22ste internationale conferentie over aids. Eén van de mensen die bij hem was herkende Glennis van haar auditie in America’s Got Talent. 

‘Mijn haar zag er niet uit’

Glennis was niet heel blij met haar uiterlijk op dat moment, maar wilde de kans zich te vereeuwigen met de voormalige Amerikaanse president toch niet aan zich voorbij laten gaan, zo laat ze weten. „Mijn haar zag er niet uit en mijn styling was gewoon oké, maar dat maakt me niet uit", schrijft ze bij de foto op Instagram. „Ik vind Bill leuk en hij was ontzettend aardig tegen me."

Glennis Grace was 27 juni op de Amerikaanse televisie te zien, waar ze de jury verpletterde met haar vertolking van Whitney Houstons Run To You. De volgende ronde, de bootcamps, worden uitgezonden tot 7 augustus.

https://www.youtube.com/watch?v=aaCgnvNcq0M

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.